Sport

CSM București – Bietigheim 31-28, în etapa 13 din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. ”Tigroaicele”, șansă de a merge direct în sferturi

CSM București a învins-o neașteptat de greu pe Bietigheim, scor 31-28, în etapa a 13-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin și rămâne cu șanse la locul 2.
11.02.2024 | 18:02
CSM Bucuresti  Bietigheim 3128 in etapa 13 din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin Tigroaicele sansa de a merge direct in sferturi
Vilde Mortensen Ingstad în meciul CSM București - SG BBM Bietigheim, din LIga Campionilor la handbal feminin. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
11-02-2024
15:03

CSM București - Bietigheim 31-28

Vezi aici toate fazele video importante.

Final de meci – CSM București se impune cu 31-28 în fața lui Bietigheim și este la mâna ei pentru a merge direct în sferturi. ”Tigroaicele” trebuie să învingă pe Odense în deplasare săptămâna viitoare pentru a termina pe locul 2 în Grupa A.

ga

Min. 50: 24-21. Avantajul de 3 goluri se păstrează, dar jocul elevelor lui Adi Vasile este departe de nivelul așteptat.

Min. 40: 20-17. Start slab de repriză secundă pentru CSM București, care permite adversarei să se apropie destul de mult.

Min. 30: 17-10. Finalul de repriză este unul excelent pe ”tigroaice”, care intră la cabine cu un avantaj de 7 goluri.

Min. 17: 9-7. Omoregie oferă o pasă uluitoare pentru Ingstad. Pivotul lui CSM București înscrie. 

Min. 13: 8-5. CSM București menține avantajul de 3 goluri. Dindiligan a înscris un gol spectaculos. 

Min. 8: 5-2. Ostergaard înscrie de pe extremă. CSM București s-a distanțat și adversarele au fost nevoit să ceară timp de odihnă. 

Min. 5: 3-1. Cristina Neagu începe în forță meciul și înscrie deja 2 goluri. 

Min 1. 0-0: Partida a început!

CSM București o înfruntă pe Bietigheim în etapa a 13-a în Grupa A din Liga Campionilor la handbal feminin. „Tigroaicele” au nevoie de o victorie pentru a lupta în ultima etapă pentru calificarea directă în sferturile competiției. 

Meciul CSM București – Bietigheim are loc duminică, 11 februarie, cu începere de la ora 17:00, în etapa 13 din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Bucureștencele au revenit în lupta pentru locul 2, după ce au reușit o senzațională victorie etapa trecută pe terenul lui Gyor și se bat cu Odense pentru a termina pe poziția secundă și a obține un loc direct în sferturile de finală.

Unde se joacă meciul CSM București – Bietigheim

Confruntarea CSM București – Bietigheim se desfășoară duminică, 11 februarie, cu începere de la ora 17:00 în Sala Polivalentă Cristian Gațu din capitală, în etapa a 13-a, penultima, din grupa A Ligii Campionilor la handbal feminin. Victoria de la Gyor cu siguranță va trezi și dorința fanilor CSM de a fi prezenți la ultimul joc de acasă al tigroaicelor ,în speranța unei victorii.

ADVERTISEMENT

Dacă echipa lui Adi Vasile va câștiga și la fel va face și marea favorită Odense, momentan pe locul 2, cu două puncte peste CSM, la Podgorica, cu Buducnost, atunci totul se va decide în ultima etapă, în jocul direct de la Odense, unde o victorie a bucureștencelor va face să termine pe locul 2 și să intre direct în sferturi.

Cine transmite la TV partida CSM București – Bietigheim

Partida CSM București – Bietigheim se joacă duminică, 11 februarie, în Sala Polivalentă Cristian Gațu din București în etapa a 13-a a grupei B a Ligii Campionilor la handbal feminin și va fi televizată de canalele Digi Sport 3, Orange Sport 3 și Prima Sport 4. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Antrenorul bucureștencelor, Adi Vasile, spune că echipa trebuie să uita cât mai repede rezultatul de la Gyor și să se concentreze pe confruntarea cu echipa germană, care a mai pus probleme chiar la București. Adi Vasile spune că este vitală victoria pentru a încerca în ultima rundă, la Odense, calificarea direct în sferturile de finală.

Cine este Bietigheim, adversara CSM-ului București în etapa a 13-a din grupa A a Ligii Campionilor

Bietigheim este un club de handbal feminin din landul Baden-Wurtenberg înființat în 1997 și care își joacă meciurile de acasă în MHP Arena din Ludwigsburg, cel mai important oraș al regiunii, având o capacitate de 3.800 de locuri. Echipa germană a reușit în 2022 să câștige primul ei trofeu european, Cupa EHF, după ce a trecut de Viborg în Final Four, unde a fost prezentă și Minaur Baia Mare. Are patru titluri în Bundesliga, ultimul câștigat sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Antrenor este din acest sezon danezul Jakob Vestergaard, un tehnician pe care îl cunoaștem bine din campionatul nostru, unde a fost în mai multe rânduri, inclusiv la CSM,  iar lotul este unul destul de bun, cu multe jucătoare străine de valoare. Cele mai bune jucătoare sunt olandezele Smits, Duffer şi Sneider, ultima căpitanul echipei. La fel ca o altă valoroasă jucătoare germană, Antje Doll. Interesant este că în acest meci va fi probabil  pe teren şi jucătoarea daneză Ostergaard, dat în tricoul lui CSM București, unde a ajuns în această vară! La acest meci vor fi două absențe de marcă, portarul Melinda Szikora și interul olandez Dannick Sneijder, ambele accidentate. De asemenea, continuă din vară exodul jucătoarelor de la Bietigheim către CSM, urmând a sosi portarul brazilian Gabriela Moreschi și jucătoarea olandeză Inger Smits.

Cote la pariuri la jocul CSM București – Bietigheim

Echipa germană este considerată de casele de pariuri ca și ucisă de tigroaice și deși vorbim despre o partidă dintre locurile 3 și 5 cota la victorie a CSM-ului este de 1,20 iar pentru echipa germană urcă până la 6,80. Șansă dublă X2 are la fel o cotă uluitoare, adică 5,60. Însă toată lumea vede victorie pentru CSM.

ADVERTISEMENT

La capitolul meciuri directe bilanțul este favorabil indiscutabil bucureștencelor, cu patru succese CSM, un egal pe teren propriu în 2022, smuls in extremis de tigroaice și două înfrângeri, chiar în prima confruntare, în 2018, în Germania și recent, tot în Germania. Avem în 2021 și un 10-0 la masa verde pentru CSM, în perioada pandemiei, partida neputându-se disputa.

ADVERTISEMENT