Sport

CSM București, formulă completă! Adi Vasile și jucătoarele infectate au revenit la echipă: “Bucuros că s-a terminat!”. Exclusiv

01.03.2021 | 19:09
CSM Bucuresti formula completa Adi Vasile si jucatoarele infectate au revenit la echipa Bucuros ca sa terminat Exclusiv
ADVERTISEMENT

CSM București a început săptămâna meciului tur din play-off-ul Ligii Campionilor cu SCM Râmnicu Vâlcea cum nu se putea mai bine. Adi Vasile și jucătoarele infectate cu noul coronavirus au revenit alături de echipă. 

FANATIK a aflat că antrenorul Adi Vasile și jucătoarele Denisa Dedu, Raluca Săndulache, Andrea Klikovac, Bianca Bazaliu și Ștefania Stoica s-au întors alături de lotul “tigroaicelor” după două săptămâni de stat în izolare.

ADVERTISEMENT

CSM București, formulă completă pentru șocul cu Vâlcea! Marți revin Omoregie și Jipa: “Sunt bucuros că s-a terminat”

Din informațiile noastre, marți se vor alătura lotului și celelalte handbaliste infectate cu COVID-19, Elizabeth Omoregie și Ștefania Jipa. Handbalistele vor avea la dispoziție 4 zile de pregătire până la meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Contactat de FANATIK, Adi Vasile a declarat că este bucuros că a putut reveni alături de fete: “Sunt bucuros că s-a terminat! Putem să ne reluăm activitatea. După două săptămâni de stat în casă. Astăzi s-au întors la antrenament majoritatea fetelor care au avut probleme, iar mâine se vor întoarce alături de lot alte două sportive.

ADVERTISEMENT

Pentru un sportiv de performanță să ieși două săptămâni din sistem este dificil. Faptul că numeric vom fi mult mai multe o să ne ajute să câștigăm și din alte puncte de vedere. Trebuie doar să facem tot ce putem să facem. Nu suntem nici prima, nici ultima echipă care a trecut prin acest COVID-19″, a spus Adi Vasile pentru FANATIK.

8 cazuri pozitive după deplasarea la Metz! Tot înainte de un meci cu SCM Râmnicu Vâlcea

După ultimul meci din grupele Ligii Campionilor, cu Metz (22-25), Adi Vasile și mai multe jucătoare de la CSM București au acuzat simptome de COVID-19. Testele au ieșit pozitive la noul coronavirus și echipa a trebuit să se descurce în lot restrâns pentru derby-ul cu SCM Râmnicu Vâlcea.

ADVERTISEMENT

CSM București nu a amânat confruntarea din campionat și a reușit să se impună cu 27-22 în fața rivalei. La două săptămâni distanță de la meciul din Liga Florilor, cele două rivale vor fi din nou față în față, de această dată în Liga Campionilor.

CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea, duel șoc în Liga Campionilor!

Turul va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00 în Sala Traian, iar returul, o săptămână mai târziu, în Sala Polivalentă. Învingătoarea din acest play-off va întâlni câștigătoarea duelului ȚSKA Moscova – Krim Ljubljana.

ADVERTISEMENT

Astfel, Adi Vasile revine pe banca lui CSM București după ce, în ultimele două meciuri de campionat, a fost substituit cu succes de “secundul” Iulia Curea care a câștigat ambele meciuri în care a condus echipa: 27-22 cu Vâlcea și 31-25 cu Cisnădie.

  • 8 cazuri pozitive au fost la CSM București
  • 14 zile au stat în izolare antrenorul și jucătoarele de la CSM București

 

ADVERTISEMENT