Sport

CSM București – Gyor 23-27, în etapa 3 din grupa A a Ligii Campionilor. „Tigroaicele”, înfrângere grea. Cum arată clasamentul grupei

Vezi aici în format LIVE STREAM CSM București - Gyor. Partida se dispută sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 17:00, în etapa a 3-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.
23.09.2023 | 18:50
CSM Bucuresti  Gyor 2327 in etapa 3 din grupa A a Ligii Campionilor Tigroaicele infrangere grea Cum arata clasamentul grupei
CSM București o înfruntă pe Gyor în etapa cu numărul 3 din grupele Ligii Campionilor. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT
23-09-2023
15:51

Clasamentul grupei A din EHF Champions League

23-09-2023
14:00

LIVE. CSM București - Gyor 23-27

Vezi aici toate fazele video importante. 

Min. 60: 23-27! CSM București pierde duelul cu Gyor.

Min. 53: 20-23. Avantajul de trei goluri de păstrează în favoarea maghiarelor.

Min. 43: 17-20. Gyor reușește să se mențină în avantaj.

Min. 32: 12-15. Gyor înscrie prima în a doua repriză. Crina Pintea primește o eliminare de două minute. 

PAUZĂ: 12-14. Gyor a marcat ultimele două goluri ale primei reprize și intră în avantaj la pauză. Neagu a marcat patru goluri în prima repriză.

Min. 27: 12-12. CSM București egalează pe tabelă. Formația lui Adi Vasile a revenit de la cinci goluri diferență.

Min. 23: 10-11. Kobylinska și Arntzen au readus-o pe CSM București în meci cu aruncări de la distanță. Antrenorul lui Gyor cere timp de odihnă.

Min. 18: 7-10: CSM București a strâns scorul pe tabelă. „Tigroaicele” au marcat trei goluri consecutive. 

Min. 14: 4-8. Oaspeții au început în forță partida. Vilde Ingstad a redus din diferență pentru CSM București. 

Min. 9: 3-5. Franțuzoaicele Flippes și Glauser sunt cele mai bune jucătoare de la CSM în startul de meci. Flippes a marcat toate cele 3 goluri ale bucureștencelor. 

Min. 5: 0-2. CSM București are un început greu de meci. „Tigroaicele” au irosit trei atacuri. 

Min. 1: Partida a început! 

CSM București primește vizita lui Gyor în Sala Polivalentă, în cadrul etapei cu numărul 3 din grupa A a Ligii Campionilor. Maghiarele au patru victorii consecutive în meciurile directe. 

Meciul CSM București – Gyor are loc sâmbătă, 23 septembrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 3-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Este un meci extrem de dificil împotriva uneia dintre cele mai valoroase echipe de handbal feminin din lume și vine după neașteptatul eșec suferit de tigroaice în Germania, în etapa a 2-a, pe terenul celor de la Bietigheim.

Unde se joacă meciul CSM Bucurșeti – Gyor

Confruntarea titanelor din handbalul feminin, CSM București – Gyor, se desfășoară sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Capitală și aproape sigur vom avea un meci sold-out, pentru că pe teren se vor afla două dintre cele mai bune echipe din Liga Campionilor, cu loturi stelare și obiective clare, cel puțin de intrare în Final Four.

ADVERTISEMENT

Pe lângă suporterii echipei noastre la meci va asista și un grup de fani ai echipei din Gyor, organizatorii stabilind un sector aflat în partea opusă fanilor CSM, care va fi păzit atent de forțele de ordine pentru evitarea oricăror incidente. În handbal astfel de conflicte sunt rare, dar de această dată s-a decis luarea de măsuri speciale, mai mult ca prevenție.

Cine transmite la TV partida CSM București – Gyor

Partida CSM București – Gyor se joacă sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Bucuresti și acest eveniment deosebit de interesant pentru sportul românesc va fi televizat în direct pe canalele principale ale celor trei televiziuni care transmit jocul: Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din ce în ce mai contestat nu doar de suporterii campioanei României dar și de foarte mulți iubitori ai handbalului de pe rețelele de socializare, mai ales după ce CSM a pierdut la Bietigheim, antrenorul Adi Vasile spune că urmează un meci de gală dar totodată extrem de dificil, pentru că Gyor este măsura cea mai exactă a maxiumului pe care îl poate atinge echipa sa.

Cine este Gyor, rivalul de temut pentru CSM București în etapa a 3-a din grupa A a Ligii Campionilor

Când spui Gyor în handbalul feminin european vorbești despre unul dintre coloșii acestui sport de-a lungul timpului. Club fondat în 1945 are record de titluri, 17, record de Cupe ale Ungariei, 15 și de nu mai puțin de cinci ori învingătoare a Final Four din Liga Campionilor, dar ultima dată în urmă cu patru ani. Președinte este una dintre cele mai mari handbaliste ale Ungariei, Anita Gorbicz iar antrenor danezul Ulrik Kirkely.

ADVERTISEMENT

În lot figurează la acest moment, extrema Csengle Fodor fiind accidentată, numai două jucătoare din Ungaria, în rest avem o combinată internațională de mare valoare, cu două norvegience, două daneze, o suedeză, o braziliancă, o rusoiacă și o sud-coreancă, numai nume mari din handbalul femin, încât misiunea CSM-ului va fi una cu adevărat foarte grea.

Cote la pariuri la jocul CSM București – Gyor

Deși joacă acasă, unde în procent de peste 90 la sută e considerată favorită de această dată CSM București nu are acest statut. Pentru casele de pariuri Gyor este echipa care pornește cu prima șansă la cota de 1,90 dar elevele lui Adi Vasile nu sunt foarte departe, cotă 2,50 pentru a se impune ele. Șansă dublă X2 are cotă de 1,60 iar șansă dublă 1X ajunge la 1,80.

ADVERTISEMENT

Tradiția meciurilor directe CSM București – Gyor din păcate este foarte nefavorabilă echipei bucureștene. Din cele zece meciuri jucate până acum doar două au revenit celor de la CSM București, în alte opt rânduri, la Gyor sau în capitala României echipa care are deja cinci trofee ale Ligii Campionilor a făcut legea.

 

ADVERTISEMENT