Sport

CSM Bucureşti – Ferencvaros 27 – 21. “Tigroaicele” revin în lupta pentru primele două locuri. Cum arată clasamentul

FANATIK.RO vă oferă detalii despre meciul CSM Bucureşti - Ferencvaros, care are loc sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 17:00, în etapa a 8-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin
20.11.2021 | 18:15
CSM Bucuresti  Ferencvaros 27  21 Tigroaicele revin in lupta pentru primele doua locuri Cum arata clasamentul
CSM Bucureşti - Ferencvaros Live video ora 17:00. Revanşă în faţa liderului grupei. Foto: CSM Bucureşti Facebook
ADVERTISEMENT
20-11-2021
15:00

CSM București a obținut o victorie importantă în fața celor de la Ferencvaros. Cum arată clasamentul

CSM București a învins-o pe Ferencvaros, scor 27-21, și are patru victorii în primele șapte meciuri din grupa de Liga Campionilor. Primele două clasate din grupă merg direct în sferturile de finală, iar următoarele 4 în optimi. Iată cum arată clasamentul. 

CSM București urcă pe locul 4 în clasament și are speranțe la primele două poziții. Sursă foto: Captură Flashscore.com

Vezi AICI cele mai importante faze ale meciului 

LIVE CSM București – Ferencvaros Min. 60: CSM se impune cu 27-21

LIVE CSM București – Ferencvaros Min. 55: CSM București s-a distanța la 26-20

LIVE CSM București – Ferencvaros Min. 30: ”Tigroaicele” conduc după prima repziă cu 16-11

LIVE CSM București – Ferencvaros Min. 25: CSM are un avantaj de trei goluri, scor 13-10

LIVE CSM București – Ferencvaros Min. 20: scorul este 8-8

LIVE CSM București – Ferencvaros Min. 10: Cele două echipe sunt la egalitate scor 3-3

LIVE CSM București – Ferencvaros Min. 5: 2-1 pentru CSM București

LIVE CSM București – Ferencvaros Min. 1: A început meciul 

Meciul CSM Bucureşti – Ferencvaros are loc sâmbătă, 20 noiembrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 8-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Înaintea acestei partide extrem de dificile pentru tigroaice Ferencvaros este lider, cu 12 puncte, fără înfrângere, iar CSM ocupă locul 6, cu 6 puncte, trei victorii şi patru eşecuri.

Unde se joacă meciul CSM Bucureşti – Ferencvaros

Întâlnirea CSM Bucureşti – Ferencvarosse desfăşoară sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Capitală, acolo unde, de altfel, şi-au disputat toate meciurile de acasă fetele pregătite de selecţionerul Adi Vasile. Este ultima partidă din faza grupelor care se mai desfăşoară acum, pentru că va urma o pauză pentru echipele de club atât internă cât şi europeană, ca urmare a faptului că va avea loc turneul final al CM de handbal feminin.

ADVERTISEMENT

Din păcate, acest joc extrem de dificil şi de important pentru CSM Bucureşti în realizarea obiectivului de calificare în etapa următoare a competiţiei, fie direct în sferturi pentru primele două locuri, fie în optimi pentru locurile 3-6 din fiecare grupă, nu vor fi spectatori în tribune care să susţină echipa noastră. Abia de la 1 decembrie se va ridica de către autorităţi restricţia pentru accesul publicului la competiţii sportive, urmând ca doar persoanele cu certificat verde să poată intra.

Cine transmite la TV partida CSM Bucureşti – Ferencvaros

Partida CSM Bucureşti – Ferencvaros se joacă sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 17:00, în etapa a 8-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 2, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi accesând site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti a înregistrat două eşecuri consecutive, după ce reuşise trei victorii la rând, eşecuri la numai un gol diferenţă, aşa cum fusese şi cel de la Esbjerg, doar în partida de acasă cedată în faţa lui Rostov diferenţa fiind mai clară pentru adversar. Acest lucru denotă problemele jucătoarelor lui Adi Vasile de a gestiona finalurile de meciuri. Meciul din Sala Polivalentă va fi condus de un cuplu de fraţi din Franţa, cu care CSM nu are amintiri tocmai plăcute: Karim şi Raouf Gasmi.

Ce jucătoare lipsesc din confruntarea CSM Bucureşti – Ferencvaros

Este o partidă foarte grea împotriva unei echipe care a reuşit până acum cinci victorii şi două egaluri, o partidă în care antrenorul Adi Vasile nu va putea utiliza cel mai bun şapte pentru că există probleme de sănătate în lot, iar una dintre ele este cu adevărat foarte importantă.

ADVERTISEMENT

Este vorba de interul Barbara Lazovic, a doua marcatoare de la 9 metri după Cristina Neagu, o jucătoare cheie în angrenajul CSM-ului, grav accidentată în meciul de campionat cu Măgura Cisnădie şi care va lipsi câteva luni bune. Alături de ea continuă să absenteze extrema stângă, olandeza Martine Smeets, dar acolo revenirea Sirabei Dembele ar putea compensa.

Vor victoria pentru a continua să spere la calificarea directă

CSM Bucureşti şi-a întărit considerabil lotul în această vară însă rezultatele sunt departe de cele scontate. În campionat echipa a pierdut la Brăila şi degringolada a continuat în cupele europene, unde patru înfrângeri din şapte partide reprezintă clar un bilanţ negativ şi de neacceptat.

ADVERTISEMENT

Acest meci cu Ferencvaros este meciul 100 pentru tigroaice în Liga Campionilor, o performanţă remarabilă care în România a fost depăşită doar de un alt club, în trecut. Este vorba de Oltchim Râmnicu Vâlcea, care a dispărut între timp din motive financiare, lăsând locul de câţiva ani lui SCM Râmnicu Vâlcea.

Cote la pariuri pentru jocul CSM Bucureşti – Ferencvaros

Ferencvaros este liderul grupei A a Ligii Campionilor la handbal feminin şi nu a suferit nici un eşec, în timp ce bucurştencele au fost făcute KO de patru ori până acum dar asta nu a împiedicat bookmakerii să acorde prima şansă la victorie tigroaicelor, cotă 2,10. Frodi are cotă de 2,90 pentru a repeta succesul din primul meci, de la Budapesta.

Şi tradiţia meciurilor directe este favorabilă echipei lui Adi Vasile, care s-a impus la Bucureşti în patru dintre cele cinci partide jucate în Polivalentă. Atenţie însă că tocmai ultima dată, chiar în acest an, Ferencvaros a spart gheaţa şi a câştigat cu 32-30 în capitala României.

 

ADVERTISEMENT