News

CTP a dezvăluit, după 20 de ani, motivul pentru care Gigi Becali a vrut să-l bată într-un restaurant: ”A vrut să-mi dăruiască niște cărți. Am refuzat”

Au trecut mai bine de 20 de ani de la un moment bizar, în care gazetarul CTP s-a plâns că a fost agresat, într-un restaurant, de Gigi Becali.
16.03.2024 | 15:08
CTP a dezvaluit dupa 20 de ani motivul pentru care Gigi Becali a vrut sal bata intrun restaurant A vrut sami daruiasca niste carti Am refuzat
CTP a dezvăluit morivul pentru care Gigi Becali l-a atacat în public / Colaj foto: Fanatik / Surse foto: Hepta / Facebook
ADVERTISEMENT

Episodul violent s-a petrecut în 2001, într-un local din Capitală, unde Gigi Becali a dat, întâmplător, peste Cristian Tudor Popescu. Finanțatorul echipei Steaua (la acea vreme) ar fi trecut la amenințări și chiar ar fi vrut să-l lovească pe jurnalist cu o scrumieră în cap. Conflictul dintre cei doi a fost destul de mediatizat, la vremea respectivă.

CTP, despre conflictul cu Gigi Becali: ”Au fost și amenințări cu moartea”

Mulți ani mai târziu, gazetarul a rememorat acele momente și a explicat de la ce a pornit scandalul în urma căruia a fost la un pas să fie agresat fizic.

ADVERTISEMENT

”Îmi amintesc episodul în care a vrut să-mi dea cu o scrumieră în cap, în public. Prin 2001 a fost scandalul cu scrumiera, cu amenințări cu moartea și așa mai departe.

Ce-a fost, s-a dus… Nu mai contează. Acum nu mai avem niciun fel de relație. Eu uit lucrurile astea, dar nu iert! De iertat nu iert, dar uit.

ADVERTISEMENT

Nu pot să țin minte atâtea lucruri urâte, rele, pentru că mi se strică mintea”, a povestit Cristian Tudor Popescu, la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu” la GSP.ro, în 2021.

Ce l-a deranjat pe Gigi Becali: CTP se lega de Biserică și de Sfinții Părinți

CTP spune că în acea perioadă era sunat destul de des de actualul finanțator al FCSB. Gazetarul spune că Becali era deranjat de atitudinea critică a acestuia față de Biserica Ortodoxă.

ADVERTISEMENT

”Gigi Becali mă mai suna acum 15-20 de ani, acum nu avem niciun raport. Nu știu care este legătura cu fotbalul a domnului Becali.

Mă mai suna să mă avertizeze că nu e bine să mă iau de Sființii Părinți, de Biserică. „Nu e bine, o să te blesteme preoții și blestemul preoțesc nu se șterge”.

ADVERTISEMENT

Bine, OK! A vrut să-mi dăruiască niște cărți, Viețile Sfinților, în trei volume. Am refuzat amabil, politicos”, a mai povestit jurnalistul.

ADVERTISEMENT