Sport

Gigi Becali, fără milă după ce Daniel Niculae a ajuns să fie anchetat: ”Cine greșește să plătească!”

Patronul FCSB a avut o reacție virulentă după ce a aflat că președintele FC Rapid, Daniel Niculae, este anchetat pentru că ar face parte dintr-un grup infracțional organizat
14.03.2024 | 14:04
Gigi Becali fara mila dupa ce Daniel Niculae a ajuns sa fie anchetat Cine greseste sa plateasca
Patronul FCSB a avut o reacție virulentă după ce a aflat că președintele FC Rapid, Daniel Niculae, este anchetat pentru că ar face parte dintr-un grup infracțional organizat FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu are milă pentru președintele FC Rapid, Daniel Niculae (41 de ani), care a ajuns în dimineața zilei de joi, 14 martie, la audieri în fața procurorilor de la Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Oficialul Rapidului a fost ridicat de oamenii legii, de la domiciliu, pentru că nu le-a răspuns la telefon.

Gigi Becali, reacție virulentă la adresa lui Daniel Niculae

Daniel Niculae este cercetat într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violență asupra bunurilor, orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

ADVERTISEMENT

”Nu mă interesează! Cine greșește să plătească! Nu mă întrebați pe mine. Dar nu mă interesază. Cum să faci așa ceva ca președinte?!”, a declarat Gigi Becali (65 de ani), pentru PlaySport.

Daniel Niculae este anchetat împreună cu alte 27 de persoane pentru care s-au dispus mandate de aducere. Printre acestea se află și liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, zis ”Bocciu”.

ADVERTISEMENT

Rapid luptă cu FCSB pentru titlul de campioană a României. Giuleștenii au intrat în play-off-ul SuperLigii, pe locul 2, cu patru puncte mai puțin decât formația lui Gigi Becali, care se află pe prima poziție. Trupa lui Cristiano Bergodi dispută vineri, 15 martie, de la ora 20:30, primul meci din play-off cu Farul, pe teren propriu.

Daniel Niculae este implicat într-un grup infracțional

Poliția Capitalei a transmis un comunicat joi, 14 martie:

”Astăzi, 14 martie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente pun în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară și 28 de mandate de aducere, în Municipiul București și județele Ilfov, Prahova și Iași, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violență asupra bunurilor, orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept”, informează un comunicat al DGPMB transmis, joi, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Persoanele vizate vor fi conduse la audieri, în baza mandatelor de aducere care vor fi puse în aplicare, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere si tulburarea ordinii și liniștii publice.

ADVERTISEMENT

Acțiunea beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, precum și de sprijinul echipelor de intervenție din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

Daniel Niculae a fost înregistrat în timp ce discuta cu fanii despre materiale pirotehnice

Daniel Niculae a fost însoțit la audieri de un avocat specializat pe dreptul penal, angajat de FC Rapid. Din informațiilor FANATIK, autoritățile dețin înregistrări în care președintele Rapidului discuta la telefon cu suporterii despre materiale pirotehnice.

  • 38 de selecții și 9 goluri are Daniel Niculae la echipa națională a României. El a jucat la EURO 2008
  • 6 trofee interne are în palmares fostului atacant: două titluri de campion, cu Rapid și Astra Giurgiu, două Cupe și două Supercupe ale României, toate cu Rapid
ADVERTISEMENT