Life

Cu ”burtica” la gură, Theo Rose a făcut show de show în Craiova! Video

Theo Rose profită din plin de primele luni de sarcină și țopăie de mama focului pe la concerte, show-ul făcut la balul studenților din Craiova fiind memorabil.
25.11.2022 | 16:25
Cu burtica la gura Theo Rose a facut show de show in Craiova Video
Theo Rose a făcut un show fenomenal la Craiova / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă unele femei își temperează comportamentul atunci când rămân însărcinate și se gândesc la tot felul de riscuri, Theo Rose se pare că se simte cum nu se poate mai bine. Aflată în primul trimestru al sarcinii, cântăreața nu are probleme de sănătate, așa că își continuă liniștită activitatea artistică.

Theo Rose, show pe scena din Craiova, într-o ținută provocatoare

Fiecare femeie în parte experimentează sarcina în moduri diferite, de la cele mai confortabile, până la cele care o pot țintui la pat pe toată durata ei. Theo Rose nu se plânge de nimic și nu, nu o spunem noi, căci ne arată chiar ea!

ADVERTISEMENT

Invitată la balul studenților craioveni, artista a făcut furori pe scenă. Melodiile ei au răsunat la Sala Polivalentă din Craiova, iar tinerii s-au distrat pe cinste pe ritmuri de manele.

De departe, cele mai interesante aspecte ale prezenței sale la eveniment au fost energia și ținuta foarte sexy. Cu zâmbetul pe buze și cu un apetit de dans pe care ar fi invidios chiar și Florin Salam, celebru pentru mișcările lui „nebunești” de la evenimente, Theo Rose s-a „ținut bine” toată seara.

ADVERTISEMENT

A cântat, a dansat împreună cu oamenii și a întreținut atmosfera la nivel înalt. Dacă vocea a fost la locul ei și distracția ca la ea acasă, Theo Rose a impresionat chiar și prin ținuta purtată.

Theo Rose, mai mult goală pe scenă, în ciuda frigului

În ciuda frigului de afară, Theo Rose a ținut morțiș să fie o gravidă sexy, așa că a ales o combinație „fatală” în fața puținelor grade afișate în termometru.

ADVERTISEMENT

„Vera” din Clanul a optat pentru o fustă-pantalon asimetrică, decupată în lateral, un sutien negru care îi lăsa la vedere bustul (mai generos, spune ea, de când e gravidă) și o jachetă stil crop top, minusculă. Și-a lăsat tocurile acasă, să se poată distra, așa că a ales să încalțe o pereche de bocanci. Ținuta all-black a făcut furori și i-a pus în evidență formele de „slăbănoagă”, așa cum se descrie chiar Theo Rose.

A rămas însărcinată după numai 4 luni de relație cu Anghel Damian

Vestea-bombă care a zguduit showbizul ca un cutremur a fost despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte. De parcă nu ar fi fost suficient, „seismul” a fost urmat de o replică. Puternică și ea, am putea spune – mai ales că vorbim de oficializarea relației dintre Theo și Anghel Damian.

ADVERTISEMENT

După un cutremur și o replică puternică, a urmat un adevărat tsunami: showbizul a „bubuit” atunci când s-a aflat că Theo Rose urmează să devină mamă pentru prima dată. Totul s-a întâmplat rapid între ea și Anghel Damian, astfel că, într-un final, presați de situația în care se aflau, n-au avut încotro: au recunoscut totul!

Ieșită în spațiul public, Theo a mărturisit că totul este adevărat și urmează ca ea și Anghel Damian să devină părinți.

„Vă pup de la filmări. E adevărat! O să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese, vreau să-l strigați «nepoate» sau «nepoată». Să fim sănătoși cu toții, iar presa, s-o «arză» focul. Vă pup”, a transmis Theo Rose, pe Instagramul ei.

ADVERTISEMENT
Tags: