News

Cu cât se vinde o Dacia Duster pick-up preparată, cu transmisie 4×4. Prețul e pentru toate buzunarele

Pe cel cel mai mare site de mașini second-hand a apărut recent un anunț foarte interesant pentru șoferi. O Dacia Duster pick-up preparată, cu transmisie 4x4, apare în prim-plan.
16.10.2022 | 16:47
Preț bun pentru un model Dacia Duster pick-up cu transmisie 4x4. Foto: autovit.ro
ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor disponibile pe autovit.ro, respectiva Dacia Duster pick-up a fost fabricată în 2017 și de atunci a înregistrat 66.067 de km. Prețul cerut pentru acest model este considerat sub medie.

O Dacia Duster pick-up cu multe dotări, vândută la un preț avantajos

La această concluzie s-a ajuns după ce 12 caracteristici ale autovehiculului au fost calculate și compararate cu anunțuri similare publicate pe Autovit în ultimele 6 luni.

ADVERTISEMENT

S-a ținut cont de marca/model autovehiculului, de anul de fabricație, de kilometraj, de combustibil (n.r. – acest model are motor diesel), de capacitatea cilindrică, de puterea dezvoltată de motor și de cutia de viteze.

În descriere s-a mai completat că pentru autoutilitara scoasă la vânzare se eliberează factură fiscală cu TVA inclusă și deductibilă. În plus, finanțarea este garantată prin Țiriac Leasing și Idea Leasing pentru PJ si PFA (exemplu: avans 2.800 de euro + 36 rate în valoare de 334)

ADVERTISEMENT

Cei interesați de această Dacia Duster pick-up – care poate fi văzută mai bine în galeria foto de mai sus – au mai fost informați că se oferă și garanție pentru motor și cutia de viteze în limita a 3 luni sau 20.000 km.

Pachet pentru condiții grele de drum

Pachet off-road – protecții laterale pentru partea inferioară a portierelor și extensii de aripi. Pachet drumuri grele: protecția șasiului, protecție din oțel pentru motor, rezervor și diferențial.

ADVERTISEMENT

Suspensie înălțată: arcuri față și spate. Rollbar exterior – structură tubulară pentru siguranța pasagerilor în caz de răsturnare.

Lungime benă (mm) – 1.700. Lățime benă (partea de sus) (mm) – 1.380. Lățime benă (la podea) (mm) – 1.330. Lățime benă între pasajul roților (mm) – 1.000. Înălțime laturi benă (mm) – 570”, se arată în anunțul postat pe autovit.ro.

ADVERTISEMENT

Totodată, persoanele care doresc să cumpere o astfel de mașină au mai aflat că ultima revizie a modelului amintit a fost făcută la 66.037 km, la data de 08.09.2022. În același context, următoarea revizie trebuie efectuată la 96.037 km, 08.09.2023.

În ceea ce privește siguranța, Dacia Duster pick-up scoasă la vânzare pe autovit.ro beneficiază de ABS, ESP, airbag pentru șofer și airbag pentru scaunul pasagerului. Mașina mai are și senzori pentru parcarea în spate, control tracțiunii, asistență în pantă și în rampa. Toate acestea pentru 14.000 de euro.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: