Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cu ce atacant va juca FCSB anul viitor? „Poate schimbăm sistemul”. Ce spune Becali de ghanezul „Lăcătuș”

Gigi Becali a dezvăluit cu ce atacant va putea juca FCSB anul viitor. Latifundiarul din Pipera a mai discutat și despre ghanezul pe care îl aseamănă cu Marius Lăcătuș.
18.12.2023 | 20:46
Cu ce atacant va juca FCSB anul viitor Poate schimbam sistemul Ce spune Becali de ghanezul Lacatus
Gigi Becali a dezvăluit cu ce atacant va putea juca FCSB anul viitor. Latifundiarul din Pipera a mai discutat și despre ghanezul pe care îl aseamănă cu Marius Lăcătuș. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a dezvăluit cu ce atacant va putea juca FCSB anul viitor. Finanțatorul “roș-albaștrilor” susține că este dispus să schimbe sistemul echipei pentru a putea impune noua tactică. Latifundiarul din Pipera este de părere că în lotul lui Charalambous nu ar mai fi nevoie de un alt vârf.

Gigi Becali a dezvăluit cu ce atacant va putea juca FCSB anul viitor

“Suntem în căutare. Nu e obligatoriu să mai luăm atacant. Să vedem dacă găsim. Iau atacant, dar dacă nu iau unul de bun, de clasă, nu mai iau.

ADVERTISEMENT

Îl avem pe Băluță atacant și pe Tavi atacant. Schimbăm sistemul. E posibil să nu mai luăm atacant”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ce spune Becali de ghanezul „Lăcătuș”

Gigi Becali îl aseamănă pe fundașul dreapta de la Urartu cu Marius Lăcătuș. Finanțatorul celor de la FCSB a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK despre Nana Antwi. Latifundiarul din Pipera vrea să achite o sumă de bani pentru a-l lua pe jucător în ianuarie, chiar dacă ghanezul poate veni liber de contract în iunie.

ADVERTISEMENT

“Să vedem, le-am făcut o ofertă. Nu ne-au zis nimic. Noi pe 10 ianuarie putem să semnăm cu el. Intră în ultimele 6 luni de contract. Eu am făcut o ofertă ca să îl luăm acum, în iarnă. Să nu mai stăm până în vară. 50.000 de euro le-am oferit. În iunie îl putem lua gratis”, a mai spus patronul celor de la FCSB.

Gigi Becali a luat decizia în privința lui Crețu

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a luat decizia în privința lui Valentin Crețu. Finanțatorul liderului din SuperLiga a analizat și este de părere că fundașul dreapta este o piesă importantă în acest sezon și poate ajuta la câștigarea campionatului.

ADVERTISEMENT

“Pe Crețu cred că îl voi ține, pentru că este folositor echipei. Adică el ne-a câștigat două meciuri. Cu Craiova nu a mișcat Mitriță. Deci este folositor echipei. Cred că îl țin până în vară”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali anunță revenirea lui Malcom Edjouma la FCSB

Gigi Becali l-a împrumutat până la finalul sezonului pe Malcom Edjouma la Bari în Serie B. Însă mijlocașul francez ar putea reveni din această iarnă la FCSB: „Se întoarce dacă vreau să-l iau. Că el are până în vară. Dar eu vreau să-l iau. Care-i treaba? Încă un jucător în plus la mijlocul terenului strică?”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului are planuri mari cu Edjouma„Iar dacă el se întoarce îl bag în echipă direct atacant. Numai atacant îl bag. Dă cu capul, apare bine în fața porții, dă goluri. Cu spatele la poartă nu e foarte bun, dar protejează mingea. Adică se lipește mingea de el, are magnet la picior”.

Horia Ivanovici s-a dus apoi cu gândul la atacantul italian al FCSB, care are o situație incertă: „Deci de-asta ați gândit-o așa că nu vă mai trebuie atacant. În condițiile astea ce mai faceți cu Compagno?”.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Pe ce post revine Edjouma la FCSB

ADVERTISEMENT