Sport

Cu ce nume a fost prezentată de crainic echipa lui Gigi Becali înainte de FC U Craiova – FCSB + ce s-a întâmplat cu fanii roș-albaștri

FCSB este Steaua! Cel puțin așa consideră cei de la FC U Craiova 1948, adversarii roș-albaștrilor din etapa a 18-a din SuperLiga.
13.11.2022 | 21:33
Cu ce nume a fost prezentata de crainic echipa lui Gigi Becali inainte de FC U Craiova  FCSB  ce sa intamplat cu fanii rosalbastri
Cu ce nume a fost prezentată de crainic echipa lui Gigi Becali înainte de FCU Craiova - FCSB + ce s-a întâmplat cu fanii roș-albaștri. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a primit vizita lui FCSB în etapa a 18-a din SuperLiga. Înaintea partidei de pe „Ion Oblemenco”, oltenii le-au făcut o surpriză plăcută oaspeților.

Pentru FC U Craiova 1948, FCSB este Steaua

Crainicul stadionului i-a prezentat pe roș-albaștri drept „FC Steaua București” și nu FCSB, așa cum este denumirea oficială a vicecampioanei României. „FC Universitatea Craiova vs. FC Steaua București”, acesta a fost mesajul announcer-ului, atunci când a prezentat cele două formații.

ADVERTISEMENT

La Craiova, echipa lui Mihai Pintilii a fost încurajată de apoximativ 200 de fani veniți de la București. Suporterii roș-albaștrilor au intrat în stadion puțin după fluierul de start al lui Radu Petrescu.

FC U Craiova – FCSB, fără VAR și fără Andrea Compagno

Meciul de pe „Ion Oblemenco” s-a disputat fără sistem de arbitraj video. Partida dintre FC U Craiova 1938 și FCSB n-a beneficiat de VAR. Nu este curent la mașina VAR, acolo unde arbitrii trebuie să revadă fazele.

ADVERTISEMENT

O altă mare absență a derby-ului din Bănie este cea a lui Andrea Compagno. Atacantul FCSB-ului nu evoluează împotriva fostei sale formații deoarece Gigi Becali n-a fost de acord să plătească clauza în valoare de 100 de mii de euro, care îi putea permite italianului să-i înfrunte pe olteni.

Vârful, cumpărat în ultima perioadă de mercato de la FC U Craiova 1948 în schimbul a 1,5 milioane de euro, este cel mai bun marcator din SuperLiga, cu 12 reușite.

ADVERTISEMENT

Înainte de FC U Craiova – FCSB, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, conducerea gazdelor a făcut haz de necazul roș-albaștrilor. Președintele Marcel Pușcaș a vorbit despre clauza lui Compagno.

„Poate să joace dacă o să plătească Gigi o sumă de bani. Se zice că 100.000 de euro din câte știu.

ADVERTISEMENT

Acum glumim și Gigi dacă ar plăti 100.000 ca să joace, Andrea tot la noi ar juca. Ne-am trezi și cu niște bani și jucăm și în 12”, a declarat Marceș Pușcaș, în exclusivitate pentru FANATIK.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „2 solist” la FC Botoșani – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT