Sport

Continuă problemele cu VAR-ul în SuperLiga. Motivul pentru care sistemul nu a fost disponibil la FC U Craiova – FCSB

Partida FC U Craiova - FCSB s-a desfășurat fără ca arbitrul Radu Petrescu să poată avea ajutorul VAR, din cauza unor probleme tehnice apărute la stadionul din Bănie.
13.11.2022 | 21:21
Continua problemele cu VARul in SuperLiga Motivul pentru care sistemul nu a fost disponibil la FC U Craiova  FCSB
Partida FC U Craiova - FCSB se desfășoară fără ca arbitrul Radu Petrescu să poată avea ajutorul VAR, din cauza unor probleme tehnice apărute la stadionul din Bănie. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Acest nou rateu vine după problemele cu VAR-ul de la meciul Chindia – Farul 1-1, în care gazdele au primit o lovitură de la 11 metri după o pauză de 8 minute cauzată de o defecțiune la sistemul de arbitraj video.

Sistemul VAR, indisponibil la FC U Craiova – FCSB

Una dintre cele mai interesante partide din etapa a 18-a din SuperLiga, FC U Craiova – FCSB, va fi privată de sistemul VAR, după ce la stadionul ”Ion Oblemenco” au apărut niște probleme tehnice.

ADVERTISEMENT

Sistemul de arbitraj video nu este funcțional la această întâlnire pentru că nu este curent la mașina VAR, acolo unde arbitrii trebuie să revadă fazele. În aceste condiții, deciziile pe care Radu Petrescu le va lua pe teren vor rămâne cele finale.

”Centralul” bucureștean a fost protagonistul unui arbitraj contestat violent în derby-ul Universitatea Cluj – CFR Cluj, atunci când a judecat două faze controversate în favoarea campioanei fără să apeleze la arbitrajul video.

ADVERTISEMENT

Replici amuzante între Mititelu și Becali

Înaintea întâlnirii FC U Craiova – FCSB a existat un schimb de replici acid între patronii celor două formații. Adrian Mititelu a dat start când a spus că pentru ”roș-albaștrii” nu e o problemă faptul că echipa nu are un antrenor principal cu licență pe bancă.

”De ce ziceți că Gigi Becali nu are antrenor? Are și el antrenor interimar. Pintilii este un fost fotbalist foarte bun. De ce nu poate fi și el acolo? La FCSB știți că este doar un singur antrenor (n.r. râde)”, a afirmat Mititelu.

ADVERTISEMENT

Replica lui Gigi Becali nu s-a lăsat așteptată și a fost una savuroasă. ”Păi și la el acolo cine e? Acolo sunt doi antrenori că mai e și fii-su! Managerul poate să dea ordin peste antrenor și peste fi-su. Păi, ce, Ferguson nu putea să dea schimbările? Așa e și Mititelu Ferguson.

E un Ferguson la noi, dar nu poți să îl numești Ferguson dacă mănâncă numai bătăi. (n.r. – nu neagă ce a spus Mititelu) Nu pot să spun asta, dacă el a spus…”, a precizat Becali amuzat.

ADVERTISEMENT

FCSB era pe locul opt în campionat, cu 23 de puncte în 15 meciuri, în timp ce pentru echipa lui Nicolo Napoli lucrurile sunt și mai complicate. FC U Craiova e pe locul 14, cu 16 puncte din 17 meciuri, la egalitate de puncte cu UTA, și cu opt puncte mai mult decât ultima clasată, CS Mioveni.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,83 este cota pentru „ambele marchează” la FC Botoșani – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT
Tags: