Life

Cu ce s-a confruntat Andreea Marin înainte să aibă Covid: „Un medic mi-a spus că pare un preinfarct”

Andreea Marin a vorbit despre problemele ei de sănătate, după ce a trecut recent prin Covid-19.
28.09.2021 | 16:38
Cu ce sa confruntat Andreea Marin inainte sa aiba Covid Un medic mia spus ca pare un preinfarct
Andreea Marin, prezentatoare tv
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a trecut recent prin boala momentului, Covid-19, însă înainte să se infecteze cu noul coronavirus, vedeta a trecut printr-un episod medical destul de delicat.

Prezentatoarea de televiziune a vorbit despre o întâmplare nefericită prin care a trecut anul trecut din cauza epuizării.

ADVERTISEMENT

“Zâna Surprizelor” a ajuns la medic după ce i s-a făcut rău la volan. Îndrăgita vedetă de televiziune se grăbea la niște filmări, iar, în momentul în care a ajuns pe mâinile medicului, s-a speriat foarte tare: era suspectă de preinfarct.

Andreea Marin a trecut printr-un episod medical delicat anul trecut

„Mi s-a făcut rău la volan anul trecut. Munceam de luni până duminică. Grijile nu se liniștesc atunci când te bagi în pat. Nu reușeam să mă detașez. La volan, spre o filmare mi s-a ferit rău. Un medic mi-a spus că pare un preinfarct. Nu era, slavă Domnului!”, a declarat Andreea Marin la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Vedeta a aflat apoi că suferă de sindromul burnout și a început să își schimbe treptat stilul de viață. Andreea a mai spus că pe lângă asta se confruntă și cu o gastrită care nu îi dă pace, dar acum totul e sub control.

Cât despre infectarea cu noul coronavirus, vedeta TVR a spus că nu a avut cine știe ce simptome și asta pentru că era deja vaccinată. S-a infectat la câteva luni după ce și-a făcut și a doua doză de vaccin.

ADVERTISEMENT
andreea marin
Andreea Marin, invitată în platoul Teo Show. Captură Kanal D

Despre infectarea cu coronavirus: „Mi-a fost cel mai bine fiind vaccinată”

Nici partenerul ei nu a scăpat, în timp ce fiica ei, Violeta, nu a avut nimic de data asta, ea trecând prin boală în luna decembrie a anului trecut.

„3 zile ca la gripă, dureri de mușchi. Eu sunt vaccinată. Am fost plecați la niște filmări în străinătate și am luat nu știu cum.

ADVERTISEMENT

Mi-a fost cel mai bine fiind vaccinată. Sunt 5 luni de când am făcut vaccinul. Violeta nu, a avut în decembrie. Și al meu a avut. 

Fetița mea a stat trei săptămâni, nu una. Am stat zile în plus degeaba. Ne vedeam la geam, petreceam timp la geam. 

Trebuie să ne ferim. Sunt un om destul de echilibrat. În fața problemelor vieții caut cumva să nu-mi pierd cumpătul. Până la urmă cred că am un sistem de autoapărare. Singurul gând e: ce pot să fac eu acum?”, a mai spus Andreea Marin la Kanal D.

 

 

ADVERTISEMENT