News

Cu ce se ocupă acum Florina Mărcuță, fosta soție a lui Bebe Cotimanis: “Nu-mi vine să cred”

Cu ce se ocupă acum Florina Mărcuță, fosta soție a lui Bebe Cotimanis. Aceasta a luat un drum surprinzător în viața sa.
28.07.2023 | 10:15
Cu ce se ocupa acum Florina Marcuta fosta sotie a lui Bebe Cotimanis Numi vine sa cred
Cu ce se ocupă acum Florina Mărcuță. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă acum Florina Mărcuță, fosta soție a lui Bebe Cotimanis. Aceasta se menține ocupată și face acum Facultatea de Teologie.

Cu ce se ocupă acum Florina Mărcuță

Florina Mărcuță este studentă la Teologie și este mândră de experiența ei la facultate. Aceasta a terminat anul doi de facultate cu o medie mare, anume 9,73.

ADVERTISEMENT

Acum, fosta soție a lui Bebe Cotimanis face pratică la o biserică din București. Alături de colegii ei, ei restaurează acest lăcaș de cult din Centrul Vechi.

Aceasta a reușit acum să intre în anul trei de facultate fără vreo restanță, pentru că vrea să se bucure. Florina Mărcuța este mândră că a reușit să facă acest lucru, având în vedere că materia este complexă și nu mai are 20 de ani.

ADVERTISEMENT

„Am intrat în anul 3, sunt tot integralistă, pentru că vreau să am vara liberă, să mă bucur de vacanță. Așa mi-a ieșit, pentru că nu este o facultate pe care să o fușărești.

Materia este complexă. Dacă nu o aprofundezi și nu treci prin ea, pierzi. Chiar nu am vrut acest lucru, pentru că e o informație utilă și ar fi păcat să o pierd. Nici nu mai am 20 de ani”, a spus aceasta pentru Viva.

ADVERTISEMENT

Facultatea și practica sunt motive de bucurie pentru make-up artist

În practică, fosta soție a celebrului actor se ocupă de restaurarea bisericii Sf. Ilie-Hanul Colței. Ea spune că s-a ocupat de iconostas și este mândră că a putut fi de folos.

De altfel, Florina Mărcuță explica faptul că este o binecuvântare să lucrezi la restaurarea unei biserici. Mai mult, are momente când nu îi vine să creadă că poate să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Sunt mândră că am chituit la o parte din iconostas. La una dintre icoanele împărătești, Sf. Ștefan, chiar am lucrat.

Am curățat-o… E o stare frumoasă, o binecuvântare. Nu îmi vine să cred, că fac eu asta. Îmi dau seama că sunt și eu un om ales”, a declarat Florina Mărcuță.

ADVERTISEMENT
Tags: