Life

Cu ce se ocupă acum Iuliana Luciu. Cum câștigă bani, de la Monaco

Iuliana Luciu și-a surprins fanii cu noul mod în care face bani. Aceasta a publicat și mai multe imagini pe rețelele de socializare prin care a arătat cu ce se ocupă.
09.08.2022 | 16:00
Cu ce se ocupa acum Iuliana Luciu Cum castiga bani de la Monaco
Cu ce se ocupă acum Iuliana Luciu. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Iuliana Luciu și-a surprins fanii cu noul mod în care face bani! Iată cu ce se ocupă acum vedeta de la emisiunea Prețul cel bun.

Cu ce se ocupă acum Iuliana Luciu. Din ce câștigă bani vedeta

Iuliana Luciu a reușit să aducă la viață „proiectul său de suflet”, la care a muncit foarte mult, după cum a mărturisit chiar ea.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu numai că este co-prezentatoarea emisiunii Prețul cel bun de la Antena, ci are și o pasiune despre care puțini știau.

Vedeta TV și-a surprins fanii când le-a arătat că acum își câștigă banii, fiind DJ la petrecerile de fițe, și nu oriunde, ci în Monaco, una dintre cele mai scumpe locații din lume.

ADVERTISEMENT

„Proiectul meu de suflet, muncit la greu, a devenit realitate – DJ invitat la Monaco! Lucille c’est moi! Aseară a fost despre muzica mea și Monaco!!!”, a scris Iuliana Luciu pe Instagram.

Desigur, pentru a se lăuda cu reușita ei, Iuliana Luciu a postat și mai multe imagini cu ea în rolul de DJ la o petrecere din Monaco.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by iulianaluciu (@iulianaluciu)

Iuliana Luciu este singură. De ce nu are vedeta iubit

Iuliana Luciu a mărturisit că muncește foarte mult și nu are un iubit. De altfel, aceasta a specificat că nu are timp pentru viața ei personală și muncește foarte mult, fiind la filmări aproape toată ziua.

Sora Nicoletei Luciu a dezvăluit că are timp doar să se odihnească și mai puțin pentru distracție. Aceasta a mărturisit că este abordată de bărbați, dar nu este neapărat în căutarea unei relații.

ADVERTISEMENT

„Nu prea am timp pentru viața personală, că filmez foarte mult. Adică, ajung la filmări undeva la ora 10:30 și plec undeva pe la 12:30 noaptea.

Am timp să dorm și cam atât…Și să mă mai distrez și eu din când în când, că sunt tânără. Sunt foarte pretențioasă, dar nu pot să spun că eu caut ceva la un bărbat”, a spus Iuliana Luciu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: