Life

De ce este Iuliana Luciu singură la 35 de ani: „Mă distrez din când în când. Sunt tânără”

Iuliana Luciu a mărturisit că nu are timp pentru o relație, dedicându-și timpul carierei sale. Vedeta Antena 1 are un program încărcat și, atunci când are timp, preferă să se distreze.
02.06.2022 | 12:25
De ce este Iuliana Luciu singura la 35 de ani Ma distrez din cand in cand Sunt tanara
Iuliana Luciu a dezvăluit motivul pentru care nu are relație. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iuliana Luciu a făcut dezvăluiri despre viața ei sentimentală. Vedeta a mărturisit că, în prezent, nu are timp pentru o relație deoarece muncește foarte mult.

Iuliana Luciu a dezvăluit motivul pentru care nu are relație. Preferă să se distreze atunci când are timp

Iuliana Luciu a mărturisit într-un interviu acordat pentru Antena Stars că este singură de mai mult timp și asta pentru că se dedică în totalitate carierei sale.

ADVERTISEMENT

Asistenta de la Prețul cel bun filmează mult pentru proiect și are un program încărcat. S-a spus în trecut că are o relație cu Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea, însă vedeta a negat aceste informații. Totodată, în anul 2016 ea a fost surprinsă în compania milionarului Ioan Niculaie.

„Nu prea am timp pentru viața personală, că filmez foarte mult. Adică, ajung la filmări undeva la ora 10:30 și plec undeva pe la 12:30 noaptea.

ADVERTISEMENT

Am timp să dorm și cam atât…Și să mă mai distrez și eu din când în când, că sunt tânără”, a spus Iuliana Luciu pentru Antena Stars. 

De altfel, sora Nicoletei Luciu a spus că atunci când bărbații o abordează, are grijă să nu se încalce limitele bunului simț.

ADVERTISEMENT

„Vin, vorbesc cu mine. Eu vorbesc cu ei și cam atât. Sunt sociabilă până la un punct, dacă se sare calul, atunci pun stop.(…) Sunt foarte pretențioasă, dar nu pot să spun că eu caut ceva la un bărbat”, a adăugat Iuliana Luciu.

Iuliana Luciu nu este adepta schimbărilor de look

În vârstă de 35 de ani, Iuliana Luciu a declarat că nu îi place să-și facă schimbări drastice de look și că preferă să rămână la imaginea care a consacrat-o.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să zic că sunt adepta unui stil de viață sănătos, că mai mănânc și dulciuri și fast-food, îmi place mâncarea. Eu nu mai conservatoare, mie îmi place să fiu așa cum sunt.

Nu prea-mi place să mă schimb o dată la 2-3 luni, să mă fac din șatenă blondă, din blondă brunetă și așa mai departe. O singură dată acum vreo 4 ani m-am tuns mai scurt. Nimic extraordinar”, a declarat Iuliana Luciu.

ADVERTISEMENT