Life

Ce relație există, de fapt, între Ana Porgras și Zanni: ”N-am fost niciodată supărat pe ea”

Ana Porgras și Zanni s-au cunoscut la Survivor România, unde de altfel s-au și apropiat într-o mare măsură. Ulterior însă, lucrurile aveau să se schimbe total.
02.03.2023 | 22:59
Ce relatie exista de fapt intre Ana Porgras si Zanni Nam fost niciodata suparat pe ea
Ce spune Zanni despre relația de acum cu Ana Porgras. Sursă foto: Instagram, captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zanni și Ana Porgras cu siguranță au rămas în memoria fanilor Survivor România. Cei doi foști concurenți s-au descurcat de minune pe trasee, drept dovadă, artistul a fost și câștigătorul acelui sezon al emisiunii de la Pro Tv din 2021.

Zanni, noi dezvăluiri despre presupusa dispută cu Ana Porgras

În timpul filmărilor pentru Survivor România, Zanni și Ana Porgras au devenit extrem de apropiați, unii fani crezând că între cei doi s-a legat mai mult decât o relație de prietenie, în realitate însă, lucrurile aveau să fie cu totul altfel după descoperirea făcută de Zanni.

ADVERTISEMENT

Artistul a găsit mai multe mesaje în telefonul gimnastei, care îl vizau direct, iar mai apoi, cei doi au decis să rupă orice legătură. A trecut un an de la presupusa dispusă dintre cei doi, iar multă lume se întreabă dacă s-a mai schimbat ceva și dacă cei doi foști buni prieteni s-au împăcat.

Și iată că Zanni vine acum cu o nouă serie de dezvăluiri despre cele întâmplate atunci, dar și despre relația dintre cei doi la momentul actual. Câștigătorul Survivor România 2021 a mărturisit într-o emisiune de pe YouTube că nu a fost niciodată supărat pe Ana Porgras.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, el a mai adăugat că a fost supărat doar pentru faptul că aceasta nu a fost sinceră cu el în legătură cu anumite aspecte. De asemenea, Zanni nu a înțeles de ce aceasta a fost nevoită să mintă, având în vedere că era vorba doar despre o prietenie între cei doi.

Ce spune Zanni despre relația cu Ana Porgras

”N-am fost niciodată supărat pe ea. Am fost supărat doar pe faptul că nu a fost sinceră cu mine, că eu neiubind, nevrând iubire de la nimeni, n-ai cum să mă minți. Că minți o persoană doar dacă vrea să vă iubiți, ca să nu-i rănești sentimentele sau ca să îți urmărești interesul, chiar dacă nu este iubirea.

ADVERTISEMENT

Mai minți, că lumea mai minte, na. Eu nevrând iubire și vrând prietenie, n-ai de ce să mă minți, în prietenie poți să înțelegi orice.”, a dezvăluit Zanni în emisiunea “Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, întrebat de Bianca Drăgușanu dacă mai este sau nu supărat pe Ana Porgras.

Printre altele, în cadrul emisiunii respective, Zanni a mai fost întrebat și dacă se protejează de cei din jurul său cu un scut, astfel încât să nu ajungă să fie rănit. În acest sens, artistul a dezvăluit că sunt momente în care mai dă frâu liber anumitor emoții, însă nume este vorba neapărat despre iubire.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a mai povestit și că în general este o persoană care iubește lumina, însă acest lucru nu înseamnă neapărat că urăște întunericul. ”Nu. Mă sensibilizez, dar nu e iubire. Dacă îmi place lumina nu înseamnă că urăsc întunericul.”, a mai completat artistul.

ADVERTISEMENT