Life

Cu ce se ocupă, de fapt, fratele mai mic al lui Smiley. Filip s-a căsătorit înaintea cântărețului

Din ce face bani Filip, fratele mai mic al lui Smiley. Meseria sa are legătură cu cea a antrenorului de la Vocea României.
03.10.2023 | 16:22
Cu ce se ocupa de fapt fratele mai mic al lui Smiley Filip sa casatorit inaintea cantaretului
Smiley are un frate mai mic, Filip. Cu ce se ocupă. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Filip, fratele mai mic al lui Smiley, nu este în lumina reflectoarelor, dar jobul său este foarte strâns legat de cel al cunoscutului artist, chiar dacă a terminat facultatea într-un domeniu cu totul diferit.

Ce meserie are fratele mai mic al lui Smiley. Filip s-a căsătorit înaintea cântărețului

Smiley (40 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România, iar cariera muzicală și-a început-o cu mai bine de 20 de ani în urmă, dar puțini știu cu ce se ocupă fratele mai mic al antrenorului de la Vocea României.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 33 de ani, Filip Maria are o relație foarte bună cu fratele său mai mare. Cu toate că este mezinul familiei, el este cel care s-a căsătorit primul cu partenera sa, Mariana.

Cei doi au făcut nunta la începutul acestui an, iar alături de ei au fost Smiley și Gina Pistol. Soția lui Filip este antreprenor și are o firmă de catering care livrează, în mare parte, pentru corporații.

ADVERTISEMENT

Fratele mai mic al lui Smiley a absolvit Liceul Zinca Golescu din Pitești și Universitatea Tehnică de Construcții București, având specializarea Construcții Civile Industriale și Agricole. Cu toate acestea, în prezent are un job într-un domeniu cu totul diferit.

Din 2915, Filip Maria este manager general al HaHaHa Production, casa de producții deținută de Smiley. Afacerea este una profitabilă, iar casa a lansat până acum artiști foarte talentați, ale căror melodii ajung mereu în trending.

ADVERTISEMENT

“Înainte să vin la HaHaHa Production credeam că lucrurile sunt mai simple și mai clare. Nu îmi puteam imagina dinamica acestei companii privind din afară. Acum 3 ani aveam doar 8 angajați în timp ce în 2018 am ajuns la 26 angajați.

Odată ce am înțeles cum funcționează lucrurile, am implementat o structură de departamente funcționale creând mai multă ordine în organizație.

ADVERTISEMENT

Cred că a fost prima și cea mai importantă măsură, deoarece compania se afla deja la un nivel la care avea nevoie de asta și astfel am reușit să creștem an de an”, a declarat Filip Maria acum ceva timp, pentru Capital.

Ce crede Smilley despre contribuția lui Filip la firma sa

Smiley are încredere că fratele său mai mic face o treabă foarte bună atunci când vine vorba despre casa de producție. Deși cei doi sunt diferiți, viziunile lor se completează perfect, iar totul merge foarte bine la HaHaHa Production.

“Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică.

Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta.

Mă bucur că și piața industriilor creative i-a sesizat și premiat aportul”, a spus soțul Ginei Pistol în cadrul unui interviu pentru Pro TV, citat de cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: