Life

Cu ce se ocupă fiica Danei Săvuică, Julie Stanciu. Tânăra a studiat în străinătate

Ce meserie are fata Danei Săvuică, Julie Stanciu. A urmat o facultate de peste hotare. Cele două au o relație extraordinară.
07.07.2023 | 16:40
Cu ce se ocupa fiica Danei Savuica Julie Stanciu Tanara a studiat in strainatate
Ce meserie are fata Danei Săvuică, Julie Stanciu. A urmat o facultate de peste hotare. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă fiica Danei Săvuică din mariajul cu Răzvan Stanciu, Julie Stanciu. Tânăra a studiat în străinătate și este o persoană discretă care nu dorește să apară în lumina reflectoarelor, precum celebra sa mamă.

Ce meserie are fata Danei Săvuică, Julie Stanciu. A urmat o facultate de peste hotare

Dana Săvuică a divorțat în 2016, după un mariaj de 25 de ani, de fostul partener de viață alături de care a devenit și mamă. Fata sa, Julie Stanciu, are o meserie foarte frumoasă și o vreme a urmat o facultate de peste hotare.

ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 29 de ani a studiat Științele Politice la Universitatea din București și a lucrat în multe corporații. În plus, a ocupat un post important la Ministerul Mediului și în prezent, lucrează în domeniul pentru care s-a pregătit.

„Fiica mea stă pe picioarele ei. Fiica mea, Julie, a fost în străinătate cu o bursă Erasmus, dar și-a terminat studiile în București, la Universitate. A făcut Științe Politice. A urmat câțiva ani job-uri la companii multinaționale.

ADVERTISEMENT

Acum a prins un job temporar la Ministerul Mediului. Face ceea ce a învățat să facă în facultate. Asta e foarte bine pentru experiența ei profesională”, a spus Dana Săvuică într-un interviu pentru revista viva, notează unica.ro.

Dana Săvuică, mândră de fiica sa, Julie Stanciu

Dana Săvuică este mândră de unicul său copil cu care se înțelege de minune și căreia îi împrumută haine și bijuterii. Cele două femei petrec destul de mult timp împreună și se pozează frecvent, mai ales în vacanțe.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea tânăra preferă ca mama ei să nu vorbească foarte des despre ea. Julie Stanciu este deranjată de multe ori de articolele care apare în presă și care sunt interpretate complet greșit de ceilalți.

Din fericire, tânăra este o persoană matură, cu capul pe umeri care știe cum să treacă peste aceste situații, inclusiv despre tensiunile pe care le are cu fostul fotomodel. Totodată, fiica Danei Săvuică își dorește să nu fie expusă.

ADVERTISEMENT

„Am încercat să fiu alături de ea, să o înțeleg. A fost foarte important să caut tot timpul punți de legătură și de comunicare cu ea”, a mai spus vedeta la un moment dat despre relația cu copilul său, conform a1.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: