Life

Cu ce se ocupă fiica lui Dan Negru la doar 13 ani: „Totul în viață se obține cu muncă”

La doar 13 ani, fiica lui Dan Negru își câștigă proprii bani. Ce spune celebrul prezentator despre activitatea fetei sale.
13.12.2023 | 14:23
Cu ce se ocupa fiica lui Dan Negru la doar 13 ani  Totul in viata se obtine cu munca
Cu ce se ocupă fiica lui Dan Negru la numai 13 ani. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

La doar 13 ani, Dara, fiica lui  Dan Negru, a găsit deja o modalitate de a face bani. Adolescenta lucrează cu normă redusă, iar prezentatorul de la Kanal D consideră că doar prin muncă, copiii lui vor învăța să aprecieze adevăratele valori.

Cu ce se ocupă fiica lui Dan Negru la doar 13 ani

Dan Negru are o familie cu care se mândrește, dar pe care o ține departe de lumina reflectoarelor. Prezentatorul de la Kanal D și soția lui, Codruța au împreună doi copii.

ADVERTISEMENT

Bogdan, în vârstă de 7 ani și Dara, care se transformă într-o frumoasă domnișoară. Cei mici nu seamănă cu „regele audiențelor doar fizic”, dar acesta le-a insuflat și valori importante de viață.

Așa se face că, deși este încă un copil, fiica lui Dan Negru își câștigă deja proprii bani. Micuța s-a angajat cu normă redusă la cabinetul de stomatologie al mamei ei, iar vedeta consideră că este perfect normal.

ADVERTISEMENT

„E o joacă prin care încercăm să le arătăm că totul în viață se obține cu muncă. Ca să prețuiești munca altuia, trebuie tu să muncești la rândul tău. Și asta se învață la o vârstă”, a declarat Dan Negru pentru viva.ro. 

Și dacă Dara pare să-i calce pe urme mamei sale, dacă Bogdan ar dori să urmeze o carieră în televiziune, tatăl său nu l-ar opri. I-ar explica, însă, cu ce vine la pachet această meserie și de ce talentul nu este de ajuns.

ADVERTISEMENT

Copiii prezentatorului merg la o școală de stat

„Eu cred ca succesul în televiziune ține de drumurile pe care ți le deschide destinul, de cât de atent ești la semnalele pe care le primești, de seriozitatea cu care îți tratezi meseria. Nu e despre har, despre talent.

Talentul în meseria mea contează tare puțin! Eu nu mă consider deloc un moderator cu har, cu talent. Am cunoscut atât de mulți prezentatori buni, carismatici, mult mai buni decât mine, talentați, spontani, dar care s-au pierdut pentru că n-au pus preț pe detaliile meseriei.

ADVERTISEMENT

Orice meserie ar face copiii mei, îi învăț prin propria mea experiență că munca e mai prețioasă decât talentul. De multe ori, talentul chiar te încurcă în a reuși, pentru că-ți dă o relaxare care e cea mai mare capcană”, a mai spus Dan Negru.

În plus, deși printre persoanele publice este o obișnuință ca cei mici să învețe la școli private, Dan Negru și Codruța și-au lăsat copiii să studieze în instituții de stat. Din punctul său de vedere, nu există diferențe între cele două sisteme de învățământ.

ADVERTISEMENT
Tags: