Life

Cu ce se ocupă soția lui Sebi de la Survivor România. Ce face pentru bani în Germania

28.04.2021 | 15:53
Cu ce se ocupa sotia lui Sebi de la Survivor Romania Ce face pentru bani in Germania
ADVERTISEMENT

Sebi de la Survivor România are o soție cu care se mândrește din toate punctele de vedere. Alexandra este o femeie muncitoare, care nu stă degeaba și lucrează în Germania pentru a aduce bani în casă. 

Partenera de viață a fostului fotbalist lucrează la o fabrică de sushi, loc de muncă pe care l-a avut înainte și concurentul de la Kanal D. Cei doi muncesc cot la cot, dovadă că frumoasa brunetă nu se dă în lături atunci când vine vorba de serviciu.

ADVERTISEMENT

Tânăra preferă să contribuie la bugetul familiei, mai ales de când Sebastiana Chitoșcă a renunțat la fotbal. Faimosul de la Survivor România și partenera sa de viață, Alexandra, câștigă mult mai bine decât în perioada în care sportivul era în teren.

Sebi de la Survivor România are soție muncitoare. Ce meserie are Alexandra, în Germania

„Doamna are o ținută adecvată unei muncitoreasă într-o fabrică de sushi în Germania. Machiată nu e… e naturală… Îmi place așa cum e”, a povestit Sebastian Chitoșcă într-unul dintre vlogurile sale de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Faimosul de la Survivor România își iubește foarte mult soția demonstrând acest lucru în diferite ocazii. Ultima oară și-a vândut mașina achiziționată când era fotbalist pentru a-i cumpăra Alexandrei un autoturism cu care să meargă zilnic la muncă.

Așa a renunțat sportivul la un Audi în favoarea unui Mini. Din păcate, mașina care era un model destul de vechi, le-a cauzat tot felul de probleme. Autoturismul a ajuns de câteva ori la mecanic, reparațiile costând într-un final mai mult decât prețul ei de achiziție.

ADVERTISEMENT

„Păi nu tu m-ai pus s-o cumpăr? Și când ți-am zis că ne grăbim, ce-ai zis?”, i-a spus Sebastian soției lui într-un vlog, notează wowbiz.ro.

„Aveam nevoie să merg la muncă. De-aia m-am grăbit”, a fost răspunsul Alexandrei.

„Ajungem imediat la service. Uitați buburuza. Buburuza asta! Albina asta m-a nenorocit. Asta m-a nenorocit. Înnebunesc când o văd!”, a completat Sebi în vlogul respectiv.

ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă și Alexandra sunt împreună de 8 ani. Cei doi sunt mai uniți ca niciodată de când au hotărât să se mute definitiv în Germania, unde fiecare și-a găsit un loc de muncă pentru a sprijini familia Faimosului.

ADVERTISEMENT