Life

Cu cine a fost surprinsă Andreea Esca în club. Prezentatoarea știrilor de la Pro TV radia de fericire

Cu cine a sărbătorit Andreea Esca într-un local din Floreasca. Vedeta de la Pro TV s-a distrat și nu a ținut cont de nimic.
31.01.2023 | 16:36
Cu cine a fost surprinsa Andreea Esca in club Prezentatoarea stirilor de la Pro TV radia de fericire
Cu cine a sărbătorit Andreea Esca într-un local din Floreasca. Vedeta de la Pro TV s-a distrat și nu a ținut cont de nimic. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cu cine a fost surprinsă vedeta postului din Pache Protopopescu într-un club. Prezentatoarea știrilor de la Pro TV radia de fericire, mai ales că a avut aproape câteva persoane plăcute și foarte dragi sufletului ei.

Cu cine a sărbătorit Andreea Esca într-un local din Floreasca. Vedeta de la Pro TV s-a distrat și nu a ținut cont de nimic

Andreea Esca este una dintre cele mai profesioniste știriste din România, însă în afara micilor ecrane duce o viață normală, presărată cu multă distracție, voie bună și petreceri. Așa s-a întâmplat recent când a ieșit în club.

ADVERTISEMENT

Vedeta a optat pentru o locație selectă pe de Calea Floreasca, unde a fost surprinsă în compania a două prietene bune. Potrivit cancan.ro, prezentatoarea de la Pro TV s-a distrat, a dansat și s-a bucurat de atmosferă.

Băuturile fine și cocktail-urile nu au lipsit de pe masa șatenei și a celor două amice care au lăsat acasă familia, copiii și problemele pentru o seară între fete.

ADVERTISEMENT

Și unde mai pui că Andreea Esca s-a simțit extraordinar în compania prietenilor sale cu care a socializat întreaga seară. Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit ce îi place cel mai mult la amicele sale, într-o postare din mediul virtual.

„Ce îmi place la prietenele mele? Când râdem, râdem, când dansăm, dansăm, când plângem, plângem, când iubim, iubim, când mâncăm, mâncăm, când muncim, muncim!

ADVERTISEMENT

Și da, le facem pe toate cele de mai sus! Cu pasiune. PS: Bine, ele și când beau, beau”, a scris prezentatoarea știrilor de la Pro TV pe pagina personală de Instagram, alături de poze cu amicile sale.

Andreea Esca, petreceri de zile mari

Andreea Esca este recunoscută și apreciată pentru petrecerile de zile mari pe care le organizează de ziua sa de naștere sau cu ocazia altor evenimente de peste an. La împlinirea a 50 de ani și-a dus gașca de prieteni într-o vacanță.

ADVERTISEMENT

Renumita prezentatoare a sărbătorit pe un vapor, în Turcia, unde una dintre surprize a fost o coregrafie specială pusă la cale de coregraful Mihai Petre, care a câștigat marele premiu de la Asia Express sezonul anterior.

ADVERTISEMENT