Life

Ce proiect are Gina Pistol după demisia de la Chefi la cuțite! Apare alături de o vedetă de la PRO TV

Gina Pistol a semnat pentru un proiect alături de o vedetă de la PRO TV! FANATIK a aflat despre ce anume este vorba. Ce face acum soția lui Smiley?
07.09.2023 | 11:30
Ce proiect are Gina Pistol dupa demisia de la Chefi la cutite Apare alaturi de o vedeta de la PRO TV
Gina Pistol, proiect inedit cu o vedetă de la PRO TV. Foto: Instagram/ PRO TV/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a mărturisit că vrea să se retragă din televiziune, lucru care l-a și făcut, căci ultima ei apariție a fost în sezonul trecut la Chefi la cuțite. FANATIK a aflat cu ce se ocupă acum soția lui Smiley. Are în plan un proiect cu totul inedit cu una din vedetele de la PRO TV, vedetă feminină care apare și toamna asta pe post!

Gina Pistol, proiect interesant cu o vedetă de la PRO TV

Au existat numeroase speculații cu referire la revenirea Ginei în televiziune. Se pare că au fost doar niște zvonuri ori poate că anumite negocieri secrete nu s-au concretizat până la acum. Este, așadar, o certitudine faptul că Gina Pistol nu revine în această toamnă în televiziune. Se va ocupa, așa cum a declarat, de altfel, de creșterea fiicei sale, Josephine.

ADVERTISEMENT

Totuși, fanii fostei prezentatoare de la Chefi la cuțite se vor întreba ce va face de acum pe plan profesional Gina Pistol? Chiar să fi renunțat frumoasa vedetă la orice proiecte de dragul fiicei sale? Ei bine, FANATIK a aflat ce contract a semnat! Gina Pistol este implicată într-un proiect publicitar interesante, atenție, împreună cu o vedetă de la PRO TV.

Emily Burghelea și soția lui Smiley au semnat cu o firmă de bijuterii

De altfel, chiar blondina despre care vorbim a clarificat, în exclusivitate pentru FANATIK, misterul imaginii publicate alături de Gina Pistol, pe contul ei de Instagram. Vorbim despre Emily Burghelea! Pe ea, telespectatorii o vor putea urmări toamna aceasta la PRO TV. Va apărea în fiecare joi, de la 20:30 la „Săriți de pe fix”.

ADVERTISEMENT

Emily ne-a lămurit și ne-a spus, cu alte cuvinte, că ea și Gina Pistol vor străluci într-o campanie a unui cunoscut brand de bijuterii.

„Urmează să anunțăm la început de octombrie despre ce e vorba cu mine și Gina! Pot să spun doar că are legătură cu Pandora”, a dezvăluit Emily Burghelea, în exclusivitate pentru FANATIK. Așadar, Gina are în continuare treabă, chiar dacă a pus pe bară orice proiect tv. „Da, avem o campanie împreună”, a confirmat și Gina.

ADVERTISEMENT
gina pistol
Gina Pistol și Emily Burghelea, campanie publicitară împreună. Foto: Instagram

Anunțul Ginei despre retragerea din televiziune

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă. Am început o nouă viață.

În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei. Și, în special, fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați.

ADVERTISEMENT

Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI (Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea) care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele”, a scris Gina Pistol emoționată pe Instagram, în anunțul despre pauza de la televiziune.

Rămâne de aflat dacă, după această pauză, Gina Pistol va reveni la Chefi la cuțite sau va semna cu vreun alt canal de televiziune.

 

ADVERTISEMENT