Life

Cu cine au apărut Prințul Harry și Meghan Markle la Jocurile Invictus. Fosta actriță este acum angajata lor

Cu cine au apărut Prințul Harry și Meghan Markle la Jocurile Invictus, care au loc în Germania. Fosta actriță este acum angajata lor.
14.09.2023 | 16:12
Cu cine au aparut Printul Harry si Meghan Markle la Jocurile Invictus Fosta actrita este acum angajata lor
Cu cine au apărut Prințul Harry și Meghan Markle la Jocurile Invictus. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Cu cine au apărut Prințul Harry și Meghan Markle la Jocurile Invictus. Este vorba despre o fostă actriță cunoscută, care a devenit angajata lor din 2016!

Cu cine au apărut Prințul Harry și Meghan Markle la Jocurile Invictus

Prințul Harry și Meghan Markle nu puteau să lipsească de la celebrele Jocuri Invictus, care au avut loc în Dusseldorf.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost însoțiți de actrița Beth Herlihy, care acum ar fi angajata lor. Aceasta este cunoscută pentru rolul ei ca stripteuză în „Hollyoaks Later”, dar și pentru aparițiile sexy de-a lungul timpului.

Beth Herlihy a decis să își lase în urmă cariera de actriță în anul 2016. Atunci, ea a fost angajată ca manager de evenimente la Fundația Regală a Familiei Regale. Este vorba despre instituția caritabilă a Ducelui și Ducesei de Cambridge și a soților Meghan și Harry.

ADVERTISEMENT

Cu ce s-ar ocupa actrița pentru cei doi duci

Harry și Meghan Markle au decis să se desprindă de fundație doi ani mai târziu, iar a fost actriță a rămas alături de ei. Acum, aceasta este angajata celor doi duci de Sussex chiar și după ce aceștia s-au mutat în America de Nord.

Conform unor surse, actrița se ocupă de organizarea întâlnirilor celor doi, inclusiv pentru cele de la Vancouver din 2020 sau vizitele făcute la adăposturi de femei ale ducesei.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, apariția fostei actrițe la jocurile Invictus alături de cei doi arată că au o relație apropiată.

Beth Herlihy a stat în mare parte a timpului alături de Prințul Harry, care a lăsat-o pe soția lui să fie în lumina reflectoarelor. Imaginile au fost publicate de Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle a ținut un discurs în fața participanților la Jocurile Invictus și ale familiei lor acestora.

De asemenea, ea a menționat în cadrul discursului că abia așteaptă să își aducă și copiii la aceste jocuri. Între timp, cei doi copii ai ducilor au rămas acasă în America.

ADVERTISEMENT