Life

Noi probleme pentru Prințul Harry și Meghan Markle în SUA: “Au ajuns la final”

Meghan Markle și Prințul Harry sunt la un pas de a ceda, spun specialiștii. Ce se întâmplă cu Ducii de Sussex și ce susține Familia Regală.
27.07.2023 | 07:52
Noi probleme pentru Printul Harry si Meghan Markle in SUA Au ajuns la final
Ce se întâmplă între Meghan Markle și Prințul Harry Sursa Hepta Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle sunt la un pas de a pierde totul! Imperiul clădit în America se clatină, iar Ducii de Sussex pierd contracte pe nadă rulantă. Presa din America, precum și experții regali spun toate motivele pentru care Meghan și Prințul Harry sunt la un pas de a pierde tot.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt la un pas de a pierde tot în America. Ce se va întâmpla cu ei

Prințul Harry și Meghan Markle s-au retras acum trei ani din Familia Regală și au renunțat la atribuțiile princiare pentru o viață liberă în America. La scurt timp după ce au renunțat la titlurile regale, cei doi s-au mutat în Montecito, California.

ADVERTISEMENT

Dacă la început, totul a mers bine aparent, erau non-stop în centrul atenției și au semnat numeroase contracte cu giganți de promovare, acum tot ce au construit se prăbușește. Iată ce s-a întâmplat!

Prințul Harry și Meghan Markle au încheiat un mai multe parteneriate cu firme mari de streaming. Printre aceste contracte valoroase se numără cel cu Netflix, în care cei doi au realizat un film documentar în care au dezvăluit partea lor de adevăr din Familia Regală.

ADVERTISEMENT

De asemenea nu putem trece cu vederea contractul cu Spotify. Contractele au valorea de 112 milioane de dolari, respectiv 25 de milioane de dolari. Recent însă, contractul cu Spotify s-a încheiat. Podcastul „Arhetypes” gestionat de fundația lor și unde Meghan Markle își aducea invitații s-a sistat. ” Cuplul nu a mai semnat reînnoirea contractului, un al doilea sezon nu mai poate fi așteptat”, scrie publicația PageSix.

 Experții regali: “Lumea nu mai este interesată de Ducii de Sussex”

Comentatorul regal Nile Gardiner crede că acum cuplul duce o luptă pentru a se păstra pe linia de plutire. Totuși, bărbatul este convins însă că succesul lor a ajuns la final. “Nu este surprinzător faptul că imperiul lui Meghan și Harry se prăbușește. Cuplul a păstrat tăcerea în ultimele luni, iar lumea nu mai este atât de interesată de ei ca la început.

ADVERTISEMENT

Înțelegerea cu Spotify s-a încheiat. De fapt, au fost condamnați de un cadru superior de acolo, care i-a numit escroci. Visele lor de a cuceri America se apropie de sfârșit”, susține comentatorul regal Nile Gardiner.

 Meghan și Harry încă dețin titlurile regale: “Se agață de ele ca de o plută de salvare”

Nile Gardiner a sugerat că ducii de Sussex ar putea să își îmbunătățească situația prin dezvăluiri despre orice dramă a familiei regale. Totuși, o astfel de mișcare este riscantă și va avea un preț pe care cei doi nu știu dacă vor să și-l asume.

ADVERTISEMENT

„Singurul lucru pe care Harry și Meghan îl au în prezent în favoarea lor sunt titlurile lor regale. Se agață de ele ca de o plută de salvare. Nu văd nicio cale de întoarcere pentru Harry în ceea ce privește revenirea în sânul familiei regale”, a declarat el pentru The Express. El a adăugat cum Ducii de Sussex vor lupta pentru a-și păstra titlurile regale datorită prestigiului adus.

Meghan Markle și Prințul Harry au povestit în cadrul documentarului de pe Netflix despre tensiunile din familia regală. Prințul Harry a detaliat destrămarea relației sale cu fratele său, Prințul William. Acesta a susținut că a fost îngrozit după ce Prințul William a țipat la el în timpul unei întâlniri de la Sandringham. De asemenea, el a susținut că membrii Palatului Kensington au mințit apoi pentru a-l proteja pe fratele său.

ADVERTISEMENT