Sport

Cu cine joacă Simona Halep în sferturile de finală de la WTA Bad Homburg! Organizatorii au anunţat ora de start a meciului

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la WTA Bad Homburg, după ce a învins-o pe Tamara Zidanšek în turul 2. Cine este următoarea adversare a româncei la turneul din Germania.
22.06.2022 | 20:45
Cu cine joaca Simona Halep in sferturile de finala de la WTA Bad Homburg Organizatorii au anuntat ora de start a meciului
Pe cine va întâlni Simona Halep în sferturile de finală de la WTA Bad Homburg
ADVERTISEMENT
22-06-2022
19:58

La ce oră se joacă meciul Simona Halep - Amanda Anisimova

Organizatorii au anunţat că meciul Simona Halep – Amanda Anisimova se va juca joi, de la ora 19:00. Partida este ultima de pe tabloul sferturilor de finală de la WTA Bad Homburg 2022.

Dacă o va învinge pe Amanda Anisimova, Simona Halep o va întâlni, în semifinale, pe câştigătoarea meciului dintre Daria Kasatkina (cap de serie numărul 1) şi Bianca Andreescu. 

Simona Halep a obţinut calificarea în sferturile de finală de la WTA Bad Homburg 2022, după 6-0, 6-3cu Tamara Zidanšek. Pentru un loc în semifinale, fostul număr 1 mondial va avea parte de o adversară pe care a învins-o clar la ultimul meci direct.

Cine este adversara Simonei Halep din sferturile de finală de la WTA Bad Homburg

În sferturile de finală de la WTA Bad Homburg 2022, Simona Halep se va duela cu Amanda Anisimova, cap de serie numărul 6. Sportiva din SUA le-a eliminat, la turneul din Germania, pe Alison Van Uytvanck (3-6, 6-3, 7-6) şi pe Ann Li (6-0, 6-2).

ADVERTISEMENT

Meciul dintre Simona Halep şi Amanda Anisimova este programat să se joace joi, în sferturile de finală de la WTA Bad Homburg 2022. Organizatorii vor anunţa ora de start a meciului la finalul zilei de miercuri.

Simona Halep şi Amanda Anisimova s-au mai întâlnit de două ori până în prezent, iar scorul întâlnirilor directe este de 1-1. În 2019, în sferturile de finală de la Roland Garros, jucătoarea din SUA s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-4. Un an mai târziu, în 2020, Simona Halep şi-a luat revanşa, în turul 3 al aceluiaşi turneu, scor 6-0, 6-1.

ADVERTISEMENT

Amanda Anisimova ocupă locul 25 în clasamentul WTA şi a câştigat două turnee până în prezent. În 2019, americanca a triumfat la Copa Colsanitas, după ce a învins-o pe Astra Sharma în finală. Al doilea succes a venit în ianuarie 2022, când s-a impus la WTA Melbourne Summer Set.

Simona Halep, emoţii mari în primul meci de la WTA Bad Homburg

Simona Halep a avut parte de un meci foarte greu în turul 1 de la WTA Bad Homburg. Fostul număr 1 mondial a trecut în trei seturi de Katerina Siniakova, scor 4-6, 6-3, 6-4, după ce sportiva din Cehia a condus cu 3-0 în setul al doilea.

ADVERTISEMENT

După ce a câştigat primele trei game-uri din setul al doilea, Katerina Siniakova a acuzat probleme la genunchiul drept şi a avut nevoie de un timeout medical. Sportiva din Cehia s-a resimţit după intervenţia medicului şi nivelul jocului a scăzut. Cu toate acestea, pe finalul decisivului, i-a creat probleme reale Simonei Halep.

Pentru parcursul de la WTA Bad Homburg, Simona Halep va primi un cec în valoare de 6.200 de dolari şi 60 de puncte WTA. Dacă va ajunge în semifinale, românca va încasa 11.000 de dolari şi 110 puncte WTA.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va merge la Wimbledon, după WTA Bad Homburg 2022, unde va fi cap de serie numărul 11. Programul de la al treilea turneu de Mare Şlem al anului îl va afla vineri, când are loc tragerea la sorţi.

ADVERTISEMENT