Life

Cu cine nu a păstrat legătura Simona Hapciuc după Survivor România. În trecut i-a luat apărarea. ”I-am văzut adevărata față

Cu ce vedetă nu vorbește Simona Hapciuc după participarea la reality show-ul Survivor România. Blondina și-a schimbat complet părerea.
06.10.2022 | 19:28
Cu cine nu a pastrat legatura Simona Hapciuc dupa Survivor Romania In trecut ia luat apararea Iam vazut adevarata fata
Cu ce vedetă nu vorbește Simona Hapciuc după Survivor România. Blondina și-a schimbat complet părerea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cu cine nu a păstrat legătura actrița după ce a făcut parte din echipa Faimoșilor. În trecut i-a luat apărarea și a susținut-o în certurile cu ceilalți concurenți din junglă, dar în cele din urmă i-a văzut adevărata față.

Cu ce vedetă nu vorbește Simona Hapciuc după Survivor România. Blondina și-a schimbat complet părerea

Simona Hapciuc este drastică cu o fostă concurentă de la Survivor România. Vedeta a explicat de ce nu păstrează legătura cu Elena Marin, dansatoarea de partea căreia a fost inițial. Ulterior, blondina a realizat că lucrurile stau complet altfel.

ADVERTISEMENT

Fosta Faimoasă din Republica Dominicană nu este pe aceeași lungime de undă cu fosta finalistă de la Kanal D cu care abia se salută atunci când se întâlnesc la evenimente mondene.

„Cu care n-aș vrea să mai vorbesc? Să știi că, deși am susținut-o enorm, și lumea știe, și m-am certat cu atât de multe persoane pentru ea, nu o mai agreez deloc pe Elena Marin. Pentru că, până la urmă, i-am văzut adevărata față.

ADVERTISEMENT

Și, da, nu cred că aș mai avea nimic de vorbit cu ea, nu suntem pe aceeași lungime de undă. Ne-am întâlnit o dată la un eveniment, ne-am salutat și atât.

Deși toată lumea știe că eu am susținut-o până în ultima clipă, dar ulterior, din păcate și-a arătat adevărata față. Chiar vorbeam cu Zanni… mi s-a dovedit că nu am fost altceva decât o fraieră care a pus botul la niște victimizări.

ADVERTISEMENT

Ei, asta sunt eu, sunt mai sufletistă, nu-mi place să vad oameni care plâng. Doamne, mor când văd pe cineva care plânge. Și cum ea plângea mereu… mă topea pe picioare. asta este.

Ne asumăm, mergem mai departe și sperăm să nu mai facem această greșeală”, a precizat Simona Hapciuc de la Survivor România pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc, probleme de sănătate după Survivor România

Simona Hapciuc a discutat despre problemele de sănătate cu care a rămas după participarea la Survivor România. Vedeta are dureri foarte mari de spate din cauza cărora a fost nevoită să facă mai puțină mișcare.

În aceeași notă, blondina a trebuit să fie atentă și la alimentație, persoanele apropiate declarând la un moment dat că fosta Faimoasă din Republica Dominicană a scos bani frumoși din buzunar pentru investigații și RMN.

ADVERTISEMENT