Life

Cu cine s-a fotografiat Roxana Ghiță de la Survivor România, după despărțirea de Andrei Dascălu. Fosta Războinică i-a surprins pe fani

Iată cu cine s-a fotografiat Roxana Ghiță de la Survivor România, după despărțirea de Andrei Dascălu. Fosta Războinică a surprins pe toată lumea.
05.08.2021 | 22:52
Cu cine sa fotografiat Roxana Ghita de la Survivor Romania dupa despartirea de Andrei Dascalu Fosta Razboinica ia surprins pe fani
Cu cine s-a fotografiat Roxana Ghiță de la Survivor România, după despărțirea de Andrei Dascălu. Fosta Războinică i-a surprins pe fani. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iată cu cine s-a fotografiat Roxana Ghiță e la Survivor România, după despărțirea de Andrei Dascălu, fostul ei coechipier. Fosta concurentă i-a șocat pe internauți cu imaginea postată.

Tânăra s-a cuplat cu Andrei Dascălu la scurt timp după finala reality show-ului de la Kanal D. Relația lor nu a durat foarte mult și deja au mers pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Cu cine s-a fotografiat Roxana Ghiță de la Survivor România, după despărțirea de Andrei Dascălu. Fosta Războinică i-a surprins pe fani

Uite cu cine s-a fotografiat Roxana Ghiță de la Survivor România după ce s-a despărțit de Andrei Dascălu! Fosta concurentă din echipa albastră i-a surprins pe toți cu apariția ei.

Tânăra s-a afișat alături de Rareș, fostul ei iubit, cu care s-a împăcat după ce a fost eliminată pe motiv medical de la îndrăgitul reality show.

ADVERTISEMENT

După finala emisiunii, cei doi s-au despărțit iar, iar Roxana Ghiță a devenit iubita lui Andrei Dascălu, pe care îl plăcea încă de când erau colegi.

Nu se știe dacă Roxana Ghiță și Rareș formează, din nou, un cuplu, sau au ieșit împreună în calitate de prieteni.

ADVERTISEMENT
Roxana Ghiță și Rareș, fostul ei iubit
Roxana Ghiță și Rareș, fostul ei iubit. Sursa foto: Instagram

În cadrul unui live, Andrei Dascălu a confirmat despărțirea de Roxana Ghiță. Acesta a spus că tânăra nu era potrivită pentru el.

„Eu nu am blocat-o pe Roxi. Da, am vazut si eu asta pe parcurs (că Roxana nu e pentru el). Nu mai sunt împreună cu Roxi”, a declarat finalistul.

ADVERTISEMENT

Maria Chițu, implicată în despărțirea dintre Roxana și Andrei?

Fanii s-au întrebat dacă Maria Chițu ar fi fost motivul despărțirii Roxanei Ghiță de Andrei Dascălu. Cei doi s-au fotografiat pe plajă de curând, la scurt timp după ce finalistul și Roxana și-au spus „adio”.

Blondina a fost și ea destul de apropiată de Andrei în timpul competiției. Deși Maria a avut certuri cu băieții din echipa ei la un moment dat, acestea au fost lăsate în urmă după ce au revenit acasă.

Mai mult, Maria Chițu a ținut să sublinieze faptul că ea și Andrei s-ar potrivi fizic. Deși s-au speculat că ar avea sentimente unul pentru celălalt, blondina a spus că nu sunt foarte multe lucruri pe care le are n comun cu fostul ei coleg.

Fosta Războinică și-ar dori un partener care să aibă aceeași personalitate ca ea, iar Andrei nu îndeplinește acest criteriu, fiind extrem de liniștit.

„Eu și Andrei nu suntem împreună! Știu că ne potrivim fizic, mi-ați spus mulți asta, dar nu ne potrivim ca și personalitate.

Este nevoie de mai mult de două perechi de ochi frumoși ca o relație să meargă”, a spus Maria Chițu pe Instagram.

Întrebată ce fost coleg de la Survivor România i se pare cel mai atrăgător, Maria a spus că Andrei. Totodată, și Culiță Sterp i s-a părut „frumușel”.

„Hello, cred că Andrei. Și Culiță era frumușel. Cam ei doi erau mai arătoși”, a declarat blondina.

ADVERTISEMENT