Life

Cu cine se iubește fiica cea mare a lui Costel Busuioc. Maria este împreună cu un sportiv cunoscut

Află cu cine se iubește fiica cea mare a lui Costel Busuioc. Maria este împreună cu un sportiv cunoscut, multiplu campion la culturism.
11.09.2021 | 16:41
Cu cine se iubeste fiica cea mare a lui Costel Busuioc Maria este impreuna cu un sportiv cunoscut
Cu cine se iubește fiica cea mare a lui Costel Busuioc. Maria este împreună cu un sportiv cunoscut. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica lui Costel Busuioc trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un multiplu campion la culturism. Maria, fiica celebrului tenor, are o relație de doi ani cu partenerul ei.

Maria Ioana Tabita Busuioc a devenit cunoscută acum patru ani, atunci când a concurat la X Factor, unde a făcut senzație cu vocea ei. Tânăra are 22 de ani și este studentă la Teatru, în Timișoara.

ADVERTISEMENT

Cu cine se iubește fiica cea mare a lui Costel Busuioc. Maria este împreună cu un sportiv cunoscut

Fiica lui Costel Busuioc trăiește o poveste de iubire de doi ani cu un multiplu campion la culturism, potrivit wowbiz.ro.

Tânăra și-a început cariera muzicală în corul bisericii. Acum patru ani a urcat pe scena X Factor, unde a impresionat pe toată lumea cu vocea ei.

ADVERTISEMENT

Iubitul Mariei are 24 de ani și este multiplu campion național și medaliat în concursurile internaționale de culturism, conform sursei citate mai sus.

Numele lui este Ciprian Borcan și a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport. În prezent, tânărul este instructor personal de fitness.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine, sportul înseamnă disciplină, perseverență, pasiune și dedicare.

Sportul a fost și-mi va fi cel mai bun prieten din copilărie și-mi doresc să pot împărtăși cu fiecare în parte secretele, beneficiile și arta de a atinge potențialul maxim al obiectivelor stabilite”, spune Ciprian într-o prezentare a sălii de fitness în care lucrează.

Cu ce se ocupă copiii lui Costel Busuioc

Costel Busuioc are patru copii. Maria pare să urmeze o carieră în actorie, fiind studentă la Teatru. Daniel cântă într-o trupă de cover-uri din Timișoara.

ADVERTISEMENT

Rebecca Alexandra și Sara Amalia sunt eleve la Colegiul Național de Artă „Ioan Vidu” din Timișoara. Una studiază violoncelul, iar cealaltă vioara și pianul.

Costel Busuioc este mândru de copiii lui, mai ales că el nu a avut șansa pe care ei o au în acest moment. Tenorul a plecat în Spania, unde a lucrat în construcții. În 2008 a fost descoperit prin intermediul show-ului „Hijos del babel”, o emisiune-concurs pe care a câștigat-o.

Acesta urma să primească un contract generos cu o casă de discuri cu o reputație de renume, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Solistul s-a botezat penticostal în SUA, iar în ultimii ani a cântat doar în biserici sau la evenimentele cu scop filantropic.

ADVERTISEMENT