Life

Cu cine se iubește Nadd Hu de la Chefi la cuțite. Concurenta de la Antena 1 are o relație de 3 ani

Cine este partenerul lui Nadd Hu de la Chefi la cuțite. Participanta de la Antena 1 și tânărul sunt împreună de trei ani.
11.10.2023 | 16:05
Cu cine se iubeste Nadd Hu de la Chefi la cutite Concurenta de la Antena 1 are o relatie de 3 ani
Cine este partenerul lui Nadd Hu de la Chefi la cuțite. Participanta de la Antena 1 și tânărul sunt împreună de 3 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cu cine se iubește Nadd Hu de la Chefi la cuțite. Concurenta de la Antena 1 are o relație de aproape 3 ani cu un bărbat calm și extrem de înțelegător. Blondina are numai cuvinte de laudă pentru persoana care o face fericită zi de zi.

Cine este partenerul lui Nadd Hu de la Chefi la cuțite. Participanta de la Antena 1 și tânărul sunt împreună de 3 ani

Nadd Hu s-a făcut remarcată în emisiunea culinară Chefi la cuțite, însă fanii cunosc foarte puține lucruri personale despre ea. Tânăra nu a vorbit deloc despre partenerul de viață cu care este împreună de aproximativ 3 ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi au aniversat 2 ani de relație la începutul anului, când participanta de la Antena 1 a distribuit mai multe imagini în social media. Tot la momentul respectiv a transmis un mesaj emoționant în care a dezvăluit cum a început totul.

Frumoasa blondină a mărturisit că în primele luni se certa foarte mult cu iubitul ei care este o persoană foarte calmă. Mai mult decât atât, concurenta lui Cătălin Scărlătescu consideră că bărbatul a învățat-o ce înseamnă cu adevărat cuvântul „familie”.

ADVERTISEMENT

Povestea lor de dragoste este una discretă și ținută departe de lumina reflectoarelor. Nadd Hu a mai subliniat că partenerul de viață îi este, de fapt, cel mai bun prieten și persoana care nu o judecă niciodată.

Nadd Hu de la Chefi la cuțite și iubitul
Nadd Hu de la Chefi la cuțite și iubitul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Nadd Hu de la Chefi la cuțite, mesaj pentru iubitul ei

„E amuzant pentru că m-am certat atât de mult când am început să vorbim, am vrut să fug pentru că nu puteam înțelege că cineva poate fi, de fapt, atât de drăguț și atent fără să existe un semn de întrebare.

ADVERTISEMENT

Și totuși, iată-te acolo, nu dădeai înapoi niciodată. M-ai învățat cele mai dure lecții ale vieții și m-ai oglindit chiar fără să știu până în punctul în care în fiecare zi mă faci să forțez să devin o versiune mai bună și mai puternică a mea.

M-ai învățat că temerile și anxietatea mea pot fi pur și simplu scuturate și mi-ai oferit atâta dragoste și sprijin încât nu cred că am crezut vreodată că sunt posibile”, a scris Nadd Hu de la Chefi la cuțite pe Instagram.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, concurenta de la Antena 1 susține că iubitul ei este un tip sportiv cu adevărat pasionat, dar și un fashion icon al modei. Bărbatul este un foarte bun imitator și o persoană încântătoare în ochii tinerei.

ADVERTISEMENT