Life

Cu cine se mărită Cristina Spătar? Vedeta va deveni soția unui milionar

S-a aflat identitatea logodnicului secret al Cristinei Spătar! Cristi Brancu a dezvăluit că este vorba despre un om de afaceri din Vâlcea.
09.12.2022 | 15:36
Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie de Vicențiu Mocanu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristi Brancu a dezvăluit identitatea iubitului secret al Cristinei Spătar. Vedeta a fost cerută în căsătorie și a acceptat cu entuziasm, deși spunea că nu vrea să se mai căsătorească niciodată.

Cine este bărbatul cu care Cristina Spătar a ales să se căsătorească după un mariaj eșuat

Recent, Cristina Spătar și-a luat prin surprindere publicul. După ce și-a ținut iubitul ascuns de ochii curioșilor, vedeta a publicat pe Instagram imagini din momentul în care a fost cerută în căsătorie și a dezvăluit că a spus „da” din tot sufletul.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a avut anterior o relație cu un bărbat mai tânăr cu 20 de ani, pe nume Tiberiu Vărzaru. Totuși, după mariajul eșuat cu Alin Ionescu, Cristina Spătar susținea că nu se va mai căsători niciodată. Cu fostul soț, dar și cu actuala lui parteneră, artista încă are divergențe. 

În emisiunea Exclusiv VIP, Cristi Brancu a dezvăluit identitatea viitorului soț al celebrei cântărețe, arătând și imagini cu acesta.

ADVERTISEMENT

Moderatorul Prima TV a citat publicația Tribuna Vâlceană și spune că bărbatul care i-a furat inima iremediabil Cristinei Spătar este Vicențiu Mocanu.

Acesta se numără printre cei mai prosperi și importanți oameni de afaceri din Vâlcea. Viitorul soț al Cristinei Spătar deține doua companii în domeniul construcțiilor și al imobiliarelor.

ADVERTISEMENT

Totodată, Cristi Brancu a citit o declarație pe care Vicențiu Mocanu a oferit-o anul trecut, în care susținea că, în 2021, una dintre afacerile sale i-a rotunjit veniturile cu 10 milioane de euro.

Cristina Spătar, afaceri cu viitorul său soț

Moderatorul de la Prima TV a precizat că nu doar că artista este extrem de fericită după ce a spus „da” cererii în căsătorie a  lui Vicențiu, dar se și preocupă de viitorul lor.

ADVERTISEMENT

Conform lui Cristi Brancu, Cristina Spătar va avea împreună cu viitorul soț o companie în Dubai și sunt asociați la o firmă de construcții.

ADVERTISEMENT