Life

Cu cine și-a lăsat Vulpița copilul după ce s-a mutat la noul iubit. A vorbit și despre presupusa moarte a lui Viorel

Veronica Vulpița a vorbit pe internet despre copilul pe care l-a născut în urmă cu câteva luni. Ce a spus despre Viorel.
15.11.2023 | 10:23
Cu cine sia lasat Vulpita copilul dupa ce sa mutat la noul iubit A vorbit si despre presupusa moarte a lui Viorel
Unde este copilul pe care Veronica Vulpița l-a născut acum câteva luni. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vulpița este tot mai activă pe rețelele sociale și, într-un live pe TikTok a făcut dezvăluiri despre copilul său cel mic. Veronica a trecut printr-o perioadă grea după ce a născut, iar Viorel a abandonat-o în spital.

Unde este bebelușul pe care Vulpița l-a năcscut acum câteva luni

În luna iulie a acestui an, Veronica Stegaru a născut pentru a treia oară. Vulpița a adus pe lume un băiețel, însă momentul nu a fost unul fericit, căci au urmat pentru ea clipe grele.

ADVERTISEMENT

Viorel a abandonat-o în spital și nu a recunoscut copilul, deoarece nu era sigur că este al lui, după ce pe parcursul sarcicii Veronica a plecat de acasă și s-a mutat la iubitul său din acea perioadă.

Ulterior, fosta vedetă de la Acces Direct a fost internată și într-un centru maternal, iar acum locuiește la un alt iubit, pe nume Cătălin, cu care se laudă pe rețelele sociale și cu care a început o relație în luna septembrie.

ADVERTISEMENT

Tânăra a început să posteze mai des în mediul online și chiar să facă live-uri, astfel că, pentru prima dată, a vorbit despre băiețelul său. Veronica Vulpița a dat de înțeles că bebelușul nu este la ea și că îl crește altcineva.

„Bebele nu e la mine”, a spus Veronica Stegaru pe internet. Totodată, încă soția lui Viorel, în acte, a susținut că își dorește să-i ia pe cei mici la ea, aceștia fiind la Blăgești. „Iau aici cu mine, copiii”, a susținut tânăra.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu Viorel

Totodată, Vulpița a lămurit și misrterul situației lui Viorel. În mediul online s-a spus că bărbatul a murit și chiar s-au viralizat câteva imagini despre o presupusă înmormântare.

Veronica, la rândul său, a alimentat zvonurile declarând la un moment dat că tatăl copiilor săi nu se simt bine și că de copii s-ar ocupa mama acestuia. Acum, însă, a explicat că Viorel nu a murit și că este la Blăgești.

ADVERTISEMENT

Amintim că vecinii spuneau că Veronica Vulpița nu avea deloc o viață ușoară la Blăgești, fosta soacră fiind destul de dură cu ea. „O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții.

Era odată la fântână și au întrebat-o: ‘măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune’, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea (…) Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, spuneau cei din sat pentru presa locală.

ADVERTISEMENT