Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cu cine ţine CFR Cluj la derby-ul Rapid – FCSB: „Ne gândim în continuare la titlu”

CFR Cluj e cu ochii pe derby-ul Rapid - FCSB. Cu cine ține conducerea ardelenilor, care încă speră la titlul de campioană.
09.03.2024 | 11:45
Cu cine tine CFR Cluj la derbyul Rapid  FCSB Ne gandim in continuare la titlu
Cu cine ţine CFR Cluj la derby-ul Rapid - FCSB: „Ne gândim în continuare la titlu”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj nu renunță la titlu, chiar distanța față de locul 1 mare. Șefii ardelenilor și-au ales favorita la derby-ul clasamentului, Rapid – FCSB.

Cu cine ține CFR Cluj în Rapid – FCSB

Înainte etapei a 30-a din SuperLiga, CFR Cluj era pe ultima treaptă a podiumului. Ardelenii aveau 50 de puncte, cu două mai puține decât Rapid, echipa de pe locul 2, și cu 14 mai puține decât liderul FCSB.

ADVERTISEMENT

„Nu știu. Chiar glumeam ieri cu un coleg. Dacă ar fi să îmi aleg un rezultat la acest meci n-aș știi ce să aleg. Nu știu ce să aleg. Mi-e greu să aleg în acest moment”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

(n.r. – vă mai gândiți la titlu?) Bineînțeles. Ăsta e și motivul pentru care orice rezultat s-ar putea să ne convină. (n.r. – Mutu a zis că o să țină cu Rapid) Păi Mutu a antrenat acolo. Poate și din acest punct de vedere”, a adăugat președintele ardelenilor.

ADVERTISEMENT

„Așteptăm toți victoria”

Adrian Mutu a argumentat de ce o susține pe Rapid în derby-ul de pe Arena Națională. „Briliantul” e convins că în cazul unei victorii a giuleștenilor, lupta la titlu va fi relansată.

Dacă câștiga Rapid contra FCSB-ului se mai joacă, dacă nu va fi foarte greu. Și CFR cu Dan Petrescu a fost în situația asta de 15 puncte și abia ce a câștigat.

ADVERTISEMENT

„Va fi foarte greu pentru că au o distanță considerabilă, șapte puncte sau mai puține sunt niște puncte pe care trebuie să le recuperăm.

Să se redeschidă campionatul (n.r. trebuie să câștige Rapid cu FCSB), important este să rămânem acolo.

ADVERTISEMENT

În play-off se poate întâmpla orice, vor fi meciuri grele. Este o diferență considerabilă și dacă știu cum să o gestioneze va fi foarte greu să piardă campionatul FCSB”, a declarat Adi Mutu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Cu cine TINE CFR Cluj in DERBY-UL Rapid - FCSB

ADVERTISEMENT