News

”Cu Ciolacu preşedinte, România dă înainte”. Tineretul Social-Democrat, party cu lăutari întrerupt de poliție. Video

Ca în fiecare an, școala politică de vară a TSD s-a lăsat cu un chef monstru, în care noua generație de politicieni s-a dat în stambă
11.03.2023 | 15:45
Cu Ciolacu presedinte Romania da inainte Tineretul SocialDemocrat party cu lautari intrerupt de politie Video
TSD a făcut chef cu manele la Sinaia, până când vecinii au chemat poliția / Colaj foto: Fanatik / Surse Foto: Octavian Oprea, TSD Facebook
ADVERTISEMENT

A fost o noapte de pomină, la Sinaia, acolo unde tineretul social-democrat a petrecut cu manele date la maxim, până la venirea poliției. În filmările postate pe o rețea socială, cheful este animat de lăutari care dau dedicații șefilor PSD din zona Buzăului.

Dedicații ”fără număr” pentru Ciolacu, Romașcanu și Constantin Cristea

”Cu Ciolacu preşedinte, România dă înainte / Romaşcanu la Cultură, pe noi toţi ne doare-n mână / Şi Dodo la Prefectură (Constantin Cristea, prefectul Băzăului, n.r.), pe noi toţi ne doare-n mână!”, se aude pe filmările realizate la Sinaia.

ADVERTISEMENT

Cel care a dat imaginile publicității este Octavian Oprea, fost secretar general al TNL, demis din funcție în urma unui scandal asemînător, în care tinerii liberali au fost surprinși în timp ce înjurau PSD-ul la o petrecere.

Octavian Oprea, TNL: ”Au ajuns la un nivel apocaliptic de slugărnicie”

”Cu doar câteva zeci de minute în urmă, pe banii noștri, ai contribuabililor, într-un complex deținut de Secretariatul General al Guvernului prin RAAPPS, “Mara” din Sinaia, controlat exclusiv de PSD, băieții și fetele de la TSD (Tineretul Social Democrat) au fript o petrecere pe cinste cu lăutari și manele prin care își anunță intențiile de preluare a frâielor guvernării și nu numai.

ADVERTISEMENT

Cu dedicații pentru Marcel Ciolacu, șeful de la Cameră, viitorul președinte al României după dorința lor, Lucian Romașcanu de la cultură și idolul suprem care doar a tocat banii Guvernului, Mihai Ghigiu de la INA, tinerii social democrați au atins un nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicații maneilizate fără număr.

Petrecerea domniilor lor s-a încheiat doar după ce locuitorii orașului Sinaia au sunat în mod repetat la 112 și doar cu intervenția trupelor speciale”, a scris Octavian Oprea pe contul lui de Facebook.

ADVERTISEMENT

ȘI TNL a comis-o, anul trecut

Până să vină poliția, noua generație de politicieni a aruncat cu bani în lăutari, întrecându-se în dedicații: ”un milion de la sectorul 5, două milioane de la Buzău, trei milioane de la Dolj”.

Prezentarea imaginilor reprezintă un fel de răzbunare a tinerilor liberali, care au fost mustrați în partid, după ce în spațiul public au apărut imnagini de la petrecerea proprie, în care înjurau PSD-ul. La vremea respectivă, social-democrații au profitat de scandal și au cerut demisii de la liberali.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, a venit rândul TNL să ceară demisii din rândul colegilor social-democrați. Cei care au comentat pe pagina lui Oprea s-au întrebat de unde vin banii din care s-a închiriat hotelul RA-APPS-ului și dacă cineva a luat amendă pentru ”fumatul ostentativ în interior”.

ADVERTISEMENT