Life

Cu durere în suflet, Laura Andreșan vorbește despre moartea tatălui ei: „Nu găsesc cuvinte care să te exprime”

01.09.2020 | 10:32
Cu durere in suflet Laura Andresan vorbeste despre moartea tatalui ei Nu gasesc cuvinte care sa te exprime
Laura Andreșan, alături de Grasu XXL, soțul ei
ADVERTISEMENT

Laura Andreșan trece prin clipe de neimaginat, după ce în urmă cu un an și-a pierdut tatăl, care a trecut în neființă în urma unei afecțiuni.

Soția lui Grasu XXL i-a adus un oamgiu pe Instagram părintelui său, iar mesajul scris a emoționat fanii de pe internet.

ADVERTISEMENT

Cu durere în suflet, vedeta a scris câteva rânduri despre tot ce înseamnă unul dintre cei mai importanți bărbați pentru ea.

Laura Andreșan, omagiu pentru tatăl ei trecut în neființă

Retrasă din showbiz și viața publică, Laura Andreșan, soția lui Grasu XXL, a ținut să-și exprime tristețea pe rețeaua de socializare la un an de la moartea tatălui ei. Vedeta a postat un mesaj lacrimogen însoțit de o fotografie cu părintele ei în timp ce își ținea în brațe nepoțica, fiica fostei jurnaliste și a cântărețului Grasu XXL.

ADVERTISEMENT

„ De un an, tată, iubit ești dor… și nu găsesc cuvinte care te exprime, așa bun, cald și vesel cum ai fost și ne-ai rămas… Te văd zilnic tata iubit, te văd acolo în prunii din grădina, în sapa rezemata de parul al’ bătrân. Te văd în lacrimile mamei, dar și în puterea ei de a ne împinge mergem înainte. Ești cu mine când uit în oglinda, ești în soare, în luna, în stele. Te simt în bunătatea lui Rareș, în grija lui nu arunc zațul în ghiuveta, se depune și o înfunde… Te văd în chibzuință din casa, în șurubelnița lăsată pe pervaz. Te aud în ușa care scârțâie, în ploaie, în vânt, în foșnetul frunzelor de piersici. Te gust în struguri și distrez de pofta Măriucăi pentru cartofi, oricum ar fi gătiti… “cartofi sie, -s tare buni”. Ești pretutindeni, tata iubit, ești gândit și dorit… ești amintit cu drag, tu, suflet mare. Îngerul nostru are nume… Mircea Andresan Te iubim, dar știi asta, ești cu noi, chiar așa .. dor.”, a scris Laura Andreșan pe Instagram.

Vedeta a avut o relație cu tatăl ei, Mircea Andreșan, care a murit, în 2019, chiar în anul în care soția lui Grasu XXL a născut primul copil al cuplului. Trecerea în neființă a bărbatului nu a fost discutată public, motiv pentru care fosta jurnalistă a menționat despre moartea tatălui ei doar la un an de la moartea acestuia.

ADVERTISEMENT

Fostă jurnalistă și vedetă tv

Laura Andreșan se numără printre cele mai controversate vedete din showbiz. Retrasă din activitate, acum medic psiholog, în trecut, diva de 38 de ani a dat naștere la nenumărate scandaluri, inclusiv sexuale. Ea a profesat ca jurnalistă la ziarul Curentul, după care a pozat în revistele pentru bărbați, fiind prima femeie din România care a apărut în numărul 6 al revistei pentru adulți Penthouse.

În ceea ce privește relațiile ei cu diverse persoane publice, Liviu Negoiță a fost acuzat de vedetă de hărțuire sexuală în timpul unui interviu. Ea a mai spus că a avut relații de amor cu Adrian Mutu, Ianis Zicu sau Cosmin Contra. În plus, a lansat un joc erotic, Misterele Laurei, apoi a realizat un videoclip porno în 2005.

ADVERTISEMENT

De altfel, într-o emisiune la MTV România, Laura Andreșan și-a dezgolit sânii în direct fără acordul producătorilor, iar televiziunea a fost amendată de către CNA cu 50 de milioane lei vechi.

Timpul a trecut, iar femeia de astăzi nu mai seamănă cu cea din trecut. Vedeta a renunțat la viața publică, trăiește simplu și s-a focusat pe viața de familie și cariera profesională.

ADVERTISEMENT