News

Cu o bere în mână, un tânăr s-a filmat agățat de o garnitură de metrou, în București. Poliția îl caută

Gest extrem de periculos la metrou, în București, acolo unde un tânăr s-a filmat agățat de o garnitură de metrou. Poliția este pe urmele ”cascadorului”.
06.01.2024 | 10:37
Cu o bere in mana un tanar sa filmat agatat de o garnitura de metrou in Bucuresti Politia il cauta
Incident periculos la metrou, în București: un tânăr a călătorit câteva stații agățat de o garnitură. Sursa foto: capturi YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Distracție extrem de periculoasă a unui tânăr din București, care s-a filmat, cu o bere în mână, în timp ce circulă agățat de o garnitură de metrou. Poliția îl caută pe ”cascador”.

Incident periculos la metrou, în București: un tânăr a călătorit câteva stații agățat de o garnitură

Incidentul din Capitală a avut loc recent. Cetățeanul teribilist a fost surprins călătorind pe cupla unui tren de metrou. Pentru a se lăuda cu inconștiența sa, acesta a transmis momentul live, pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

La o viteză de 70 – 80 de kilometri pe oră, bărbatul face turul stațiilor de pe magistrala Pipera – Berceni. În imaginile postate pe internet se vede cum bărbatul ține în mâna stângă o sticlă de băutură, iar cu mâna dreaptă se filmează.

În ciuda faptului că această nebunie a durat câteva stații, paznicii din zona de metrou nu l-au observat. În urma acestui eveniment cu potențial extrem de periculos, Metrorex a reclamat cazul la Poliția Municipiului București.

ADVERTISEMENT

Instituția a emis un comunicat pe această temă. ”Polițiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliție pentru Transportul Public – Serviciul de Poliție Metrou au demarat verificări.

Acestea au loc în vederea identificării și depistării persoanei în cauză, precum și a stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale”, a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

ADVERTISEMENT

Dacă va fi depistat de autorități, bărbatul riscă să fie amendat cu până la 200 de lei pentru că nu a respectat legislația privind călătoria cu metroul. De asemenea, polițiștii pot să-l amendeze și pentru consum de băuturi alcoolice pe domeniul public.

Incident similar produs în urmă cu câțiva ani, tot în București. Cum a fost surprins un tânăr

Cu trei ani în urmă, un tânăr a fost filmat în timp ce merge agățat pe partea din spate a unui tramvai din București. În imaginile apărute la acea vreme în spațiul public se vede tânărul care stă pe tamponul tramvaiului.

ADVERTISEMENT

Acesta nu pare îngrijorat că există riscul uriaș de a se dezechilibra în orice moment. Călătoria riscantă a fost surprinsă de un alt participant la trafic în zona pasajului Lujerului din Capitală.

ADVERTISEMENT