Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Cu Olaru îi năucim pe toți” Gigi Becali a analizat jocul FCSB. Ce spune de Tavi Popescu și Luis Phelipe

După victoria din etapa 29, Gigi Becali a analizat jocul celor de la FCSB. Patronul "roș-albaștrilor" a vorbit și despre Darius Olaru, dar și despre alți jucători importanți.
04.03.2024 | 12:35
Cu Olaru ii naucim pe toti Gigi Becali a analizat jocul FCSB Ce spune de Tavi Popescu si Luis Phelipe
Gigi Becali a analizat FCSB după victoria cu Petrolul Ploiești 1-0. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Liderul din SuperLiga s-a impus în etapa 29 în fața celor de la Petrolul Ploiești, scor 1-0. Marcatorul unicului gol a fost Luis Phelipe, reușită care a venit în primul minut al reprizei secunde. După victoria celor de la FCSB, Gigi Becali a analizat jocul echipei.

„Cu Olaru îi năucim pe toți” Gigi Becali a analizat jocul FCSB

Gigi Becali a analizat jocul lui FCSB după victoria cu Petrolul Ploiești, scor 1-0. Finanțatorul a dezvăluit că viteza este punctul forte al echipei sale. Totodată, Becali a mărturisit că atunci când este Darius Olaru în teren, echipa are o viteză cu care poate să doboare orice adversar.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA, latifundiarul din Pipera a mai discutat și despre Lixandru și Baba Alhassan. Gigi Becali susține că Baba este mai bun în atac, dar Lixandru reușește să ofere o viteză în plus echipei, mai ales pe faza de atac.

“Da, s-a simțit lipsa lui Olaru. Când e el în teren, toată echipa joacă în viteză. El e un fel de liant între mijlocași și atacanți. Noi jucăm mai mult un 4-2-3-1, cu Olaru ca număr 10. El dă viteză echipei. E ca un fel de injector. El dă tonul. Altceva e când joci în viteză și altceva e când joci mai lent. 

ADVERTISEMENT

Noi când jucăm în viteză, îi năucim pe toți. Îi obosim repede. Și a doua repriză după ce îi năucim, ne jucăm și ne distrăm cu ei. Eu așa cred. Când joci în viteză îi năucești, pentru că nu mai știu ce să facă. Olaru amplifică viteză echipei.

Cum face și Lixandru. Baba e mai bun pe atac, dar Lixandru dă mai mare viteză echipei pe atac și a întregii echipe. Joacă mai în viteză și joacă mai bine echipa pe atac. Joacă repede. La mine trebuie să joci repede”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Patronul lui FCSB, despre Tavi Popescu și Luis Phelipe

Gigi Becali a observat și evoluția mai bună a lui Tavi Popescu din meciul cu Petrolul. Finanțatorul “roș-albaștrilor” a observat că “George” dă drumul mai repede la minge după ce l-a criticat.

Patronul lui FCSB a mai discutat și despre Luis Phelipe, un alt jucător care a intrat în vizorul lui Becali după evoluțiile mai puțin bune. Latifundiarul din Pipera a precizat că i-a plăcut prestația brazilianului din duelul cu ploieștenii și că așteaptă mai multe de la el. Momentan, Phelipe va rămâne o soluție pentru repriza secundă.

ADVERTISEMENT

“Mingea poți să o pierzi. Dacă dai o pasă greșită nu e problemă, se întâmplă. Mingea poți să o pierzi dacă driblezi și tot nu e o problemă. Dar mai poți să o pierzi când o ai la picior și atunci trebuie să te scot. Trebuie să dai drumul la minge dacă nu driblezi. Trebuie să joace rapid. Asta e echipa noastă, viteza. Dacă îți ia viteza te întrece. 

Phelipe nu doar că a intrat cu gol. A avut situații în care a driblat. I-a zis Charalambous ‘Mergi și joacă jocul tău’. Să se bucure te fotbal și să joace jocul lui. Și așa a a făcut. A driblat, s-a luptat și a făcut faze.

Dacă se prindea Coman de pasa aia, putea să dea scăriță. A dat câteva pase luminoase și a driblat câte 2-3 odată. E departe de ce vreau eu, dar o să capete încredere. Deocamdată e jucător de repriza a doua. E puțin tracasat”, a mai spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Analiza lui Gigi Becali după FCSB - Petrolul Ploiești 1-0

ADVERTISEMENT