Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a anunțat primul 11 al FCSB cu Rapid cu 5 zile înainte de derby. Trei schimbări față de Petrolul

Gigi Becali a anunțat primul 11 pentru derby-ul Rapid - FCSB. Cine joacă în centru apărării alături de Joyskim Dawa, după suspendarea lui Ngezana
04.03.2024 | 11:30
Gigi Becali a anuntat primul 11 al FCSB cu Rapid cu 5 zile inainte de derby Trei schimbari fata de Petrolul
Gigi Becali a anunțat primul 11 al FCSB cu Rapid cu 5 zile înainte de derby. Trei schimbări față de Petrolul. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat primul 11 pentru derby-ul Rapid – FCSB. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit cine îi va lua locul în apărare lui Ngezana, suspendat după cartonașul galben încasat cu Petrolul.

FCSB, primul 11 cu Rapid. Gigi Becali a anunțat în direct cine joacă

Rapid – FCSB este programat în ultima etapă din sezonul regulat. Derby-ul de pe Național Arena se joacă sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00. Gigi Becali nu se teme de alb-vișinii și a anunțat în direct primul 11 pe care îl va folosi Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

Liderul din SuperLiga nu îl va avea la dispoziție pe Siyabonga Ngezana. Stoperul sud-african e suspendat după galbenul încasat cu Petrolul. Vestea bună este însă că revine Darius Olaru, care a stat două etape pentru eliminarea din FCSB – FC Botoșani 3-2.

„Nana mi s-a părut timid. Nu o să joace el. El încet încet ca să revină la puterea lui trebuie să joace câteva meciuri să capete încredere. A fost timid. El are calitate, driblează, dar trebuie mai multă încredere. Încet încet.

ADVERTISEMENT

Cu Rapid o să joace Crețu. O să fie Ovidiu Popescu în locul lui Ngezana. După Olaru, Șut și Lixandru. Și în față se știe. Coman, Băluță și George (n.r. -Tavi Popescu)”.

Când revine Vlad Chiricheș

FCSB are palmares negativ cu Rapid de când formația de sub Podul Grant a revenit în SuperLiga. Din șapte confruntări directe, giuleștenii s-au impus de cinci ori, iar roș-albaștrii de două ori.

ADVERTISEMENT

(n.r. – deci în centru o să joace Ovidiu, nicio șansă pentru Chiricheș?) Nu… Cu Rapid? Eu așa cred. Să intre 20 de minute când avem un rezultat bun. Poate și cu Rapid. Dacă avem 2-0? Să intre când avem rezultat bun, două goluri diferență.

20-30 de minute și după aceea. După atâta timp?”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Înaintea derby-ului cu Rapid, FCSB este pe primul loc în SuperLiga, cu 64 de puncte, 13 mai mult decât giuleștenii. Echipa lui Cristiano Bergodi n-a jucat încă în etapa 29. Alb-vișiniii închid runda astăzi de la ora 20:00, pe terenul Universității Craiova.

Gigi Becali SOCHEAZA: “Rapid SA IA CAMPIONATUL!” | Cu ce echipa joaca FCSB DERBY-UL

ADVERTISEMENT