Life

Cucu, dezvăluiri de culise din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Ce s-a întâmplat în competiție

Cucu, pe numele său real Adrian Cuc, face mărturii importante despre Faimoșii de la Survivor România, echipă din care a făcut parte până de curând.
27.05.2021 | 08:33
Cucu dezvaluiri de culise din echipa Faimosilor de la Survivor Romania Ce sa intamplat in competitie
Cucu, dezvăluiri de culise din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Ce s-a întâmplat în competiție. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul din formația Noaptea Târziu anunță dezvăluiri uimitoare despre echipa roșie, după ce a fost eliminat duminică trecută. Artistul este pe punctul de a face declarații din culisele competiției sportive moderate de Daniel Pavel.

Fostul concurent de la Kanal D este întrebat frecvent de fani ce se întâmplă în spatele camerelor de înregistrare. Acesta este și motivul pentru care Cucu va spune totul despre Survivor România, dar mai ales ce părere are despre colegi.

ADVERTISEMENT

Cucu, detalii despre Survivor România. Ce spune despre foștii colegi

Fostul participant de la Kanal D se bucură în prezent de o mică vacanță în Republica Dominicană de unde va pleca curând. Fostul Faimos ar urma să ajungă în acest weekend în țară, sâmbătă, 29 mai, putând fi așteptat de fani pe aeroport.

Primesc foarte multe întrebări de la voi referitoare la emisiune, la ce părere am despre concurenții din Survivor, în principiu din echipa mea… momentan, nu o să vă răspund.

ADVERTISEMENT

În momentul în care o să ajung în țară, vă promit că fratele vostru Cucu o să dezvăluie niște lucruri în exclusivitate pentru voi și la doamna Teo în emisiune și pe un nou canal de Youtube. 

O să fac un nou canal de Youtube, unde o să postez niște lucruri, așa că dacă rămâneți pe aici până mă întorc eu în țară, adică sâmbătă o să începeți să vedeți lucruri de aici de la Survivor.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, de aia nu vreau să spun lucruri pentru că sunt într-o mini vacanță, mai am și eu două-trei zile de stat aici, așa că n-o să mă apuc să dau încă din casă”, a spus Cucu de la Survivor România, potrivit wowbiz.ro.

Cucu, adevărul despre tensiunile de la Survivor România. Ce i-a spus Sebastian

Cucu susține că s-a apropiat de toți colegii de la Survivor România, în ciuda faptului că au mai existat și conflicte. Tânărul a avut un schimb dur de replici cu Sebastian Chitoșcă, care i-a reproșat artistului anumite lucruri care l-au deranjat teribil.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist i-ar fi spus că este umbra lui Cuza, nimeni altul decât prietenul și colegul său de trupă. Vă reamintim că Emi și Cuza au plecat și ei într-o aventură, putând fi urmăriți din toamnă în show-ul Asia Express 4, de la Antena 1.

În altă ordine de idei, Cucu a fost deranjat în timpul competiției din Republica Dominicană că era întrebat frecvent cine este el și de ce a ajuns în echipa Faimoșilor pentru că foarte mulți nu îl știau dinainte și nu cunoșteau cu ce se ocupă.

„Ce mă enerva la el era faptul că se lauda prea mult și nu-mi plac oamenii lăudăroși, care trăiesc în trecut. El îmi pomenea de ceva… din toți oamenii, el mi s-a părut cel mai slab în momentul ăla”, a spus Cucu la un moment dat despre conflictul cu Sebastian.

ADVERTISEMENT