Life

Cucu, totul despre eliminarea de la Survivor România. Ce a zis de Zanni, imediat după ce a părăsit competiția

Cucu, pe numele său real Adrian Cuc, a fost eliminat de la Survivor România, după ce a fost propus de Zanni. La scurt timp după Consiliu Faimosul a spus adevărul despre fostul concurent de la Chefi la cuțite.
24.05.2021 | 10:42
Cucu totul despre eliminarea de la Survivor Romania Ce a zis de Zanni imediat dupa ce a parasit competitia
Cucu, totul despre eliminarea de la Survivor România. Ce a zis de Zanni, imediat după ce a părăsit competiția. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cucu nu este supărat că a ieșit din competiția sportivă de la Kanal D, artistul mărturisind că s-a bucurat din plin de experiența vieții sale. Fostul Faimos și-a dat un mare reset și cel mai important a învățat să câștige, dar mai ales să piardă.

Solistul din trupa Noaptea Târziu a înțeles rostul nominalizării sale, deși Zanni îi spusese inițial că nu va alege numele său. Din păcate, fostul concurent de la Chefi la cuțite s-a răzgândit când prietenul său, Sebastian Chitoșcă, era la un pas să fie eliminat.

ADVERTISEMENT

Cucu de la Survivor România, scos din joc de Zanni. Cum a reacționat artistul

Cucu nu este supărat pe Zanni, deși votul său a fost cel care l-a scos de la Survivor România. Fostul concurent de la Kanal D apreciază votul colegului său pe care, de altfel, îl vede în finala pentru premiul cel mare, în valoare de 100.000 de lei.

În altă ordine de idei, fostul participant din Republica Dominicană a ținut să vorbească și despre ieșirile sale. Tânărul din Târgu-Jiu susține că a fost provocat, asta după ce alte persoane din jur l-au atacat sau au încercat să-l înjosească.

ADVERTISEMENT

„Pentru cei care îmi spuneți că m-am lăudat că sunt vedetă și ce am mai zis eu… nu înțelegeți un lucru. Sebastian s-a lăudat că a jucat peste 100 de meciuri în Liga 1 fără să întreb…

Am fost întrebat în repetate rânduri cine sunt eu, iar la nervi am răbufnit și am spus tot ce am avut la gură.

ADVERTISEMENT

Și încă că o chestie, pe care am omis-o în consiliu, pentru că nu am vrut să ies cu ranchiună… din competiție. 

Zanni mi-a spus înainte cu o seară să nu îmi fac griji pentru că nu o să mă nominalizeze în cazul în care o să fie favorit. Dar, probabil tovarășul lui, Sebastian, l-a convins să mă nominalizeze pe mine. Nu retrag nimic din ce am zis în consiliu.

ADVERTISEMENT

Îl văd pe Zanni câștigător, dar încep să primesc mesaje de la oameni cu lucrurile pe care le spuneau băieții( Zanni și Sebi) despre mine, când nu eram în zonă”, a declarat Cucu după ce a fost eliminat de la Survivor România.

Fostul concurent din Republica Dominicană s-a oprit aici cu dezvăluirile din competiția de la Kanal D, subliniind că telespectatorii se vor lămuri foarte curând legat de adevărata natură a persoanelor care au rămas în joc.

Cântărețul este convins că oamenii de acasă vor afla cine este om și cine nu, în sensul că sunt participanți care nu sunt deloc așa cum apar pe micile ecrane. Drumul mai aproape de finală îi poate face să-și dea arama pe față.

ADVERTISEMENT