Life

Cui i-a dus dorul Dani Oțil la Power Couple. Culmea, niciun cuvânt despre Gabriela, soția lui

Dani Oțil, prezentatorul Power Couple, a făcut câteva dezvăluiri pentru FANATIK despre ce vom vedea în noul său show de la Antena 1.
02.02.2024 | 11:30
Cui ia dus dorul Dani Otil la Power Couple Culmea niciun cuvant despre Gabriela sotia lui
Dani Oțil, prezentatorul emisiunii Power couple. Foto: Antena 1/ Instagram/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Dani Oțil, prezentatorul reality-show-ului Power Couple de la Antena 1, care va avea marea premieră luni, 5 februarie 2024, de la 20:30, a spus, pentru FANATIK, ce vom vedea în acest concurs. A dezvăluit și de ce a acceptat un format cu totul diferit față de ce prezenta până acum.

Dani Oțil, dezvăluiri despre Power Couple. Cui i-a dus dorul în timpul filmărilor din Malta

Colegul lui Răzvan Simion ne-a mai mărturisit și cui i-a dus dorul în Malta, acolo unde s-a filmat emisiunea timp de șase săptămâni. I-a fost foarte greu în acest concurs, din punct de vedere profesional. Tocmai de aceea, Dani se gândește foarte bine ce alte formate va mai accepta de unul singur.

ADVERTISEMENT

Persoana de care nu vrea să se mai dezlipească este prietenul și colegul său de-o viață, Răzvan Simion. Cât despre Power Couple, Dani Oțil a declarat că este un show în care vom trece de la o stare la alta, căci se râde mult, dar se și plânge. În plus, probele la care au fost supuse cele nouă perechi de vedete nu au fost deloc ușoare.

Dani Oțil a pus multe întrebări producătorilor pentru a se asigura că e vorba de un proiect cât se poate de serios, consistent, care să i se potrivească, înainte de a semna contractul.

ADVERTISEMENT

Oțil a refuzat multe proiecte de la Antenă până la Power Couple: „M-a vrăjit de la început”

„Au fost câteva proiecte pe care le-am primit și le-am refuzat. Ăsta a fost, în sfârșit, proiectul care m-a vrăjit încă de la început. În primul rând pentru că este un concurs. Apoi pentru că are probe reale și trei la mână, pentru că mi s-a prezentat un proiect foarte coerent din care am înțeles că omul râde, învață ceva, plânge… E un show pe care îl vezi cu toată familia”, a declarat Dani Oțil, în exclusivitate pentru FANATIK.

Întrebat cine conduce în relația sa, Dani Oțil a spus că în general femeile poartă pantalonii cu adevărat, lucru care se va vedea, de altfel, și la cuplurile de celebrități din emisiune.

ADVERTISEMENT

„Așa cum vei vedea și la Power couple, oricât credem că noi conducem, femeia poartă pantaloni, e mai puternică. Azi nu (n. red.: se referă la faptul că Gabriela era îmbrăcată într-o rochie, la evenimentul de promovare al emisiunii), soția mea nu, dar în general, da”, ne-a zis Dani Oțil.

„N-aș mai vrea să fac multe fără Răzvan, mi-a fost foarte greu fără el”

Prezentatorul de la Antena 1 nu ar refuza și alte formate de televiziune. Măcar că asta știe să facă mai bine ca orice altceva: să prezinte. Se mulțumește deocamdată cu liga în care joacă. Își dorește ca pe viitor să nu mai stea atâtea săptămâni la muncă departe de Răzvan Simion, cel cu care s-a obișnuit de o căruță de ani.

ADVERTISEMENT

„Așa cum orice fotbalist visează să ajungă la o echipă mare și nu refuză vreun proiect, sunt și eu, ca prezentator. Eu asta știu să fac. Nu sunt brutar, nu sunt bucătar, fapt pentru care mă văd prezentând și alte formate. E adevărat, deocamdată joc în echipa asta pentru că îmi este foarte bine.

Deci, dacă sunt proiecte care mi se potrivesc mie și mai ales colegului meu, Răzvan, cu siguranță voi accepta. Îți spun sincer că n-aș vrea să mai fac multe fără el. Mi-a fost greu fără el”, ne-a mai spus Dani Oțil.

ADVERTISEMENT