Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Culise despre lovitura de vestiar a lui Petev: cum i-a făcut pe Ivan și Mitriță să joace împreună

Mihai Rotaru a explicat cum a reușit bulgarul Ivailo Petev să-i facă pe Ivan și Mitriță să joace împreună la Universitatea Craiova.
07.12.2023 | 20:40
Culise despre lovitura de vestiar a lui Petev cum ia facut pe Ivan si Mitrita sa joace impreuna
Cum a reușit Ivailo Petev să-i facă să joace împreună pe Ivan și Mitriță la Universitatea Craiova. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

După venirea lui Ivailo Petev, Universitatea Craiova a legat 3 victorii consecutive și a urcat pe ultima treaptă a podiumului din SuperLiga. În ultima partidă, oltenii au câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0. Patronul Mihai Rotaru a dezvăluit cum a reușit bulgarul să-i facă pe Mitriță și Ivan să joace împreună.

Culise despre lovitura de vestiar a lui Petev: „Știe să-i motiveze foarte bine, să-i așeze în teren”

Ivailo Petev a schimbat în bine fața Universității Craiova. După o perioadă inconstantă, formația din Bănie leagă victoriile în campionat, iar urmările se văd în clasament. Mihai Rotaru a enumerat calitățile de antrenor ale lui Petev în direct la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Mihai Rotaru speră ca jucătorii și staff-ul să nu se culce pe o ureche, mai ales că proiectul este unul de lungă durată la Universitatea Craiova. „Este apanajul antrenorului. Știe să-i motiveze foarte bine, știe să-i așeze în teren.

Repet, suntem la început de drum. Nu vreau să ne entuziasmăm sau să vedem jumătatea goală a paharului care o fi ea. Noi am plecat la un proiect. Am spus-o din momentul în care am semnat contractul cu Ivailo Petev. 

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să uităm asta. Am plecat la o reconstrucție. Am pus pe cineva să se ocupe de tot ceea ce înseamnă acest drum și sperăm la un moment dat să fie de succes”, a declarat Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA.

Cum i-a făcut Petev pe Ivan și Mitriță să joace împreună

Andrei Ivan și Alex Mitriță au fost pe teren împreună și au dat randament la ultimele trei victorii ale Universității Craiova. Mihai Rotaru consideră că Mitriță este singurul jucător din România care poate câștiga un meci de unul singur.

ADVERTISEMENT

„Mitriță a jucat număr 10. A jucat și cu Șumudică, și la PAOK, dar și în Arabia Saudită număr 10. Mitriță poate să joace orice poziție, inclusiv vârf împins. Orice poziție în față.

Tu trebuie să dai cel mai mult randament, cum îi pune în teren este treaba antrenorului. E același Mitriță de acum câteva luni. E mult mai aproape de poartă și Mitriță când e în apropierea porții este letal.

ADVERTISEMENT

„Când nimic nu merge, Mitriță rezolvă meciul. Este cel mai bun”

Cred în continuare că este singurul jucător din România care poate rezolva un meci de unul singur. Ați văzut la Galați și ați văzut Galați cine este. Le-a dat 3 goluri. 

Este singurul jucător din România care poate rezolva un meci de unul singur. Când nimic nu merge, Mitriță poate să rezolve meciul.

Eu nu pot să spun că e mai bun sau mai slab (n.r. decât Coman). Nu-mi place să vorbesc de alte echipe. Eu consider că Mitriță e cel mai bun”, a mai spus Mihai Rotaru.

Stați cu ochii pe FANATIK.RO pentru a urmări în direct în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, cea mai tare emisiune sportivă FANATIK SUPERLIGA. Premiera are loc luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cum i-a făcut Petev pe Ivan și Mitriță să joace împreună

ADVERTISEMENT
1,55 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la partida Universitatea Craiova - Poli Iași