Fotbal international

Culisele din realizarea fotografiei istorice cu Ronaldo și Messi jucând șah. Cum s-a pregătit totul, deși cei doi nu au stat în aceeași cameră. Video

Noi imagini de la deja celebra confruntare dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar.
20.11.2022 | 17:00
Culisele din realizarea fotografiei istorice cu Ronaldo si Messi jucand sah Cum sa pregatit totul desi cei doi nu au stat in aceeasi camera Video
Lionel Messi în timpul filmărilor pentru reclama cu Ronaldo
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au avut o postare virală în fața tablei de șah, iar imaginea a stârnit ample comentarii și reacții pe mapamond.

Cum s-a realizat reclama cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo produsă de Louis Vuitton

Imaginea cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo a devenit una dintre cele mai apreciate fotografii din istoria internetului.

ADVERTISEMENT

Cei de la Louis Vuitton au dezvăluit și cum a fost realizată această reclamă. Se pare că Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nici măcar nu s-a întâlnit, filmându-se separat cu fiecare.

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au oferit și un scurt interviu în timpul filmărilor. Starul lui Manchester United a dezvăluit că Mondialul din Qatar e special pentru el: „Va fi cea de-a cincea mea Cupă Mondială. Cred că e o mare realizare. Cea mai frumoasă amintire de la națională fost când am câștigat titlul european cu Portugalia”.

ADVERTISEMENT

Marele trofeu al Cupei Mondiale a ajuns în Qatar într-un bagaj special al celebrului brand francez: „Victoria călătorește cu Louis Vuitton. Știu istoria pe care o are Louis Vuitton la turneele mari. E fantastic”, a mai spus Cristiano Ronaldo.

Liderul naționalei Portugaliei a declarat că este un client fidel al casei de modă: „Pentru mine e geanta Horizon. O folosesc tot timpul când călătoresc și pot să îmi împachetez toate lucrurile de care am nevoie. Este nemaipomenit și mă simt recunoscător că fac parte din familie”.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi: „Cea mai mare victorie pentru mine e că am fost aclamat de către argentinieni”

Lionel Messi le este recunoscător tuturor celor care l-au susținut: „Cea mai mare victorie pentru mine e că am fost aclamat de către argentinieni”.

Trofeul Cupei Mondiale a călătorit cu stil în Qatar, ceea ce a fost și pe placul lui Lionel Messi: „Cred că e spectaculos faptul că trofeele călătoresc într-un bagaj Louis Vuitton. Articolul meu favorit Louis Vuitton este bagajul de mână. Călătoresc mult și îmi place”.

ADVERTISEMENT

Decarul naționalei Argentinei a fost extrem de încântat de faptul că a luat parte la această filmare istorică de care se va vorbi mulți ani de-acum înainte: „A fost fenomenal. Ne-am distrat foarte mult în timpul filmărilor”. 

ADVERTISEMENT