Fotbal international

Culisele din realizarea fotografiei istorice cu Ronaldo și Messi jucând șah. Cum s-a pregătit totul, deși cei doi nu au stat în aceeași cameră. Video

Noi imagini de la deja celebra confruntare dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar.
20.11.2022 | 17:00
Culisele din realizarea fotografiei istorice cu Ronaldo si Messi jucand sah Cum sa pregatit totul desi cei doi nu au stat in aceeasi camera Video
Lionel Messi în timpul filmărilor pentru reclama cu Ronaldo
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au avut o postare virală în fața tablei de șah, iar imaginea a stârnit ample comentarii și reacții pe mapamond.

Cum s-a realizat reclama cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo produsă de Louis Vuitton

Imaginea cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo a devenit una dintre cele mai apreciate fotografii din istoria internetului.

ADVERTISEMENT

Cei de la Louis Vuitton au dezvăluit și cum a fost realizată această reclamă. Se pare că Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nici măcar nu s-a întâlnit, filmându-se separat cu fiecare.

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au oferit și un scurt interviu în timpul filmărilor. Starul lui Manchester United a dezvăluit că Mondialul din Qatar e special pentru el: „Va fi cea de-a cincea mea Cupă Mondială. Cred că e o mare realizare. Cea mai frumoasă amintire de la națională fost când am câștigat titlul european cu Portugalia”.

ADVERTISEMENT

Marele trofeu al Cupei Mondiale a ajuns în Qatar într-un bagaj special al celebrului brand francez: „Victoria călătorește cu Louis Vuitton. Știu istoria pe care o are Louis Vuitton la turneele mari. E fantastic”, a mai spus Cristiano Ronaldo.

Liderul naționalei Portugaliei a declarat că este un client fidel al casei de modă: „Pentru mine e geanta Horizon. O folosesc tot timpul când călătoresc și pot să îmi împachetez toate lucrurile de care am nevoie. Este nemaipomenit și mă simt recunoscător că fac parte din familie”.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi: „Cea mai mare victorie pentru mine e că am fost aclamat de către argentinieni”

Lionel Messi le este recunoscător tuturor celor care l-au susținut: „Cea mai mare victorie pentru mine e că am fost aclamat de către argentinieni”.

Trofeul Cupei Mondiale a călătorit cu stil în Qatar, ceea ce a fost și pe placul lui Lionel Messi: „Cred că e spectaculos faptul că trofeele călătoresc într-un bagaj Louis Vuitton. Articolul meu favorit Louis Vuitton este bagajul de mână. Călătoresc mult și îmi place”.

ADVERTISEMENT

Decarul naționalei Argentinei a fost extrem de încântat de faptul că a luat parte la această filmare istorică de care se va vorbi mulți ani de-acum înainte: „A fost fenomenal. Ne-am distrat foarte mult în timpul filmărilor”. 

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink