Sport

Culisele luptei la titlu: alianțele cu politicul în „războiul” FCSB – CFR Cluj

Cum arată culisele luptei la titlu din SuperLiga și cum se implică politicul. Alianțe în „războiul” dintre FCSB și CFR Cluj, principalele contracandidate la câștigarea trofeului.
02.12.2023 | 09:49
Culisele luptei la titlu aliantele cu politicul in razboiul FCSB  CFR Cluj
Dumitru Dragomir a vorbit despre alianțele politicului din fotbalul românesc. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri la „MAX Profețiile lui Mitică” despre culisele luptei la titlu. FCSB și CFR Cluj sunt principalele contracandidate la câștigarea trofeului. Mitică Dragomir mizează pe tandemul Gigi Becali – Marcel Ciolacu.

Dezvăluiri din culisele luptei la titlu: alianțele cu politicul în „războiul” FCSB – CFR Cluj

FCSB conduce ierarhia din SuperLiga. Formația finanțată de Gigi Becali ocupă primul loc, cu cinci puncte peste principala urmăritoare CFR Cluj. În cea mai recentă ediție a emisiunii „MAX Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a vorbit despre alianțele politice din fotbal.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că tandemul Gigi Becali – Marcel Ciolacu va ieși învingător din disputa cu Neluțu Varga și Vasile Dîncu. „(n.r. cine ia titlul?) FCSB sau CFR Cluj. Văd că și Universitatea Craiova se învinge bine cu noul antrenor. Cică e un meseriaș. 

(n.r. mai e susținut Varga de grupul de la Cluj?) Cred că da. E Neluțu Varga cu Dîncu și cu Ioan Rus. În partea cealaltă, Boc, care e un titan cu Primăria în spate.

ADVERTISEMENT

Grupul de la Cluj, indiferent de ideile politice, este un grup unit. Greu despart grupul de la Cluj”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la „MAX Profețiile lui Mitică”.

Dumitru Dragomir atac la Vasile Dîncu: „Nu are nicio valoare”

În discursul său, Dumitru Dragomir l-a taxat pe Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării Naționale. „Oracolul din Bălcești” consideră că Neluțu Varga nu are nicio șansă împotriva lui Gigi Becali și Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

„Dîncu nu are nicio valoare. Poate doar cu serviciile. Ca om politic nu are nicio valoare, mă mir cum este în frunte. N-are nicio valoare! Ce poți să-mi spui despre el ca om politic? Conduce pe dracu. Conduce el PSD? A încercat să-l conducă. 

Gigi Becali cu Ciolacu sunt mai tari. Marcel Ciolacu este președintele partidului. Nu a jucat rău chiar dacă a fost împins la câteva greșeli. Este un practician. A făcut totuși o greșeală.

ADVERTISEMENT

În momentul când l-a adus pe Ponta lângă el. Ponta e mai deștept decât toți la un loc. E foarte deștept, mi-a fost dușman, dar eu îl laud. Pe Ponta să nu-l pui la muncă.

La muncă trebuie să-l pui pe secretarul general Stănescu. Ăla e politician. Și Grindeanu de la Transporturi e destul de șmecher, iar minte foarte multă are și Firea”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir laude pentru Marcel Ciolacu: „Îți dă două palme cu zâmbetul pe buze”

În schimb, Dumitru Dragomir consideră că Marcel Ciolacu are toate atuurile pentru a devenit președintele României. Fostul președinte al LPF a avut doar cuvinte de laudă la adresa premierului țării.

„Ciolacu e tare de tot. Ciolacu are niște premise de a ajunge președintele țării de neînchipuit. Dacă nu se duce să concureze pentru funcția de președinte, îl spulberă partidul. Așa cum Ciucă dacă nu se duce să concureze pentru președinție îl spulberă partidul.

Simion, dacă nu se duce să concureze și chiar să piardă, îl mănâncă partidul. Erau amici de mult (n.r. Gigi Becali cu Marcel Ciolacu), de când i-a dus echipa la Buzău cu Bunica. Marcel Ciolacu e de ani de zile om politic.

Ciolacu are o calitate, îl laud chiar dacă mie mi-a făcut rău. Nu e răutăcios. Chiar dacă îți dă două palme ți le dă cu zâmbetul pe buze. Asta e o treabă foarte bună.

Nu e răzbunător, nu e ranchiunos. Ca om politic trebuie să ai două calități: să nu fii ranchiunos și să știi să minți. Nu știi să minți, nu ești om politic”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir.

„Neluțu Varga ar fi mai tare cu Boc”

„Grupul de la Cluj e totuși tare. Dacă ar fi Neluțu Varga cu Boc ar fi la bătaie cu Becali și Ciolacu, așa Becali cu Ciolacu sunt mai tari. Știi când a jucat bine Ciolacu? A făcut două lucruri bune.

Când a primit-o pe Firea înapoi și când și-a retras proiectele de lege”, a încheiat discursul Dumitru Dragomir. Emil Boc, primarul orașului Cluj-Napoca, este un cunoscut simpatizant al Universității Cluj.

„MAX Profețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea în care Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir schimbă pase la firul ierbii poate fi vizionată în fiecare miercuri, ora 10:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO. și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Dezvăluiri din culisele luptei la titlu: alianțele cu politicul în „războiul” FCSB - CFR Cluj

ADVERTISEMENT