Sport

Culisele meciului Voluntari – FCSB, care aproape a decis titlul. Motivul pentru care Gigi Becali nu mai vorbește de 6 luni cu finul Pandele. Exclusiv

FC Voluntari - FCSB 2-2 a fost una dintre cele mai mari surprize din ultimii ani în Liga 1. FANATIK vă prezintă toate culisele unui meci despre care mulți au crezut că este jucat înainte să înceapă.
15.05.2022 | 18:26
Culisele meciului Voluntari  FCSB care aproape a decis titlul Motivul pentru care Gigi Becali nu mai vorbeste de 6 luni cu finul Pandele Exclusiv
Gigi Becali și Florin Pandele sunt certați de aproximativ 6 luni. Fanatik a aflat motivul. Sursă: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FC Voluntari – FCSB 2-2 este rezultatul care poate trimite rezultatul în Gruia și care l-a făcut pe Gigi Becali să lanseze un șir de acuze la adresa finului său, Florin Pandele. Deși patronul FCSB a spus că se simte trădat, acesta știa că nu se poate baza prea mult pe primarul din Voluntari. Relația dintre cei doi este una rece încă de mai bine de șase luni.

Motivul care a dus la ruptura dintre nașul Gigi și finul Pandele. Primarul Voluntariului, refuz pentru investiția plănuită de Becali Imobiliare

FANATIK a aflat care a fost motivul care a declanșat ruptura dintre Gigi Becali și Florin Pandele. Totul a pornit de la o afacere pe care Alexandra Becali a demarat-o în zona Pipera – Voluntari. Este vorba despre un complex rezidențial de lux pe care îl construiește Becali Imobiliare.

ADVERTISEMENT

O parte importantă a proiectului era o ieșire la Lacul Pipera pe care complexul ar fi urmat să o aibă. Doar că marea problemă este că terenul pe care îl deținea Gigi Becali nu avea ieșire la lac, ci se termina undeva în apropiere. Patronul FCSB a fost convins că lucrurile pot fi rezolvate printr-o înțelegere cu finul Pandele.

Lui Gigi Becali nu i-au ieșit, însă, calculele. Pandele nu a fost deloc dispus la negocieri și l-a anunțat pe nașul său că Primăria Voluntari are alte planuri cu acel teren. A urmat o discuție aprinsă între cei doi, dar lucrurile nu s-au mai schimbat. De atunci, Gigi Becali s-a îndepărtat de finul său, alături de care avusese mulți ani o relație strânsă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a acuzat pe Pandele că a acceptat ca FC Voluntari să ia primă de la CFR Cluj pentru 2-2 cu FCSB. Primarul a cerut o anchetă!

Iar după FC Voluntari – FCSB 2-2 se pare că orice cale spre împăcare a dispărut. Gigi Becali l-a acuzat pe finul său că a acceptat ca ilfovenii să fie premiați de CFR Cluj. 3.000 de euro de jucător ar fi fost premiul venit din Ardeal pentru băieții lui Liviu Ciubotariu, conform patronului FCSB.

“Să iei bani de la adversarul meu, primă de 3.000, așa ceva nici nu îmi vine să cred. Mi-a zis cineva: ‘Băi Gigi, iartă-mă că-ți spun, dar ești prost la oameni’. Nu știu la cine mă refer. Mă refer că o echipă a luat 3.000 de euro de la CFR. Avem prieteni, avem rude la Voluntari. Oamenii mi-au spus dinainte așa ceva. Nu am crezut așa ceva că pot lua primă de la dușmanul meu. Mi se pare normal, numai că dacă este vorba de finul tău nu mai dai primă, îi lași să joace așa. Asta e supărarea mea”, declara Gigi Becali pentru Digi Sport, la câteva minute după fluierul final din FC Voluntari – FCSB 2-2.

ADVERTISEMENT

“Rog instituţiile abilitate din România, începând din dimineaţa asta, să înceapă una sau mai multe anchete. Dacă este adevărat să înceapă degrabă anchetă. Dacă au fost promise cele 1500 de euro din bugetul FC Voluntari dublate de alte 3.000 de euro bani veniţi din alte surse, cei care au făcut asta să plătească”, a fost replica lui Florin Pandele, tot pentru Digi Sport.

CFR Cluj își poate asigura al cincilea titlu consecutiv în Liga 1 dacă reușește să o învingă pe Universitatea Craiova duminică, de la ora 21:30. În caz contrar, vom avea finala campionatului la Buzău, în ultima etapă. FCSB – CFR Cluj va fi cu titlul pe masă doar dacă ardelenii nu iau 3 puncte duminică în Gruia. Caz în care FCSB ar avea nevoie de victorie pentru titlu.

ADVERTISEMENT

7… ani au trecut de la ultimul titlu câștigat de FCSB în Liga 1, în 2015.

(P) Cota BETANO pentru Câștigător Liga 1: 7,00 este cota pentru „FCSB campioană”. Vezi aici toate cotele!

Tags: