Life

Culisele reuniunii prinților William și Harry, împreună cu Kate și Meghan. Ce se ascunde în spatele băii de mulțime de la Palatul Buckingham, organizată în memoria Reginei Elisabeta

Cum s-a produs reapropierea dintre Prinții William și Harry după moartea Reginei Elisabeta? Au apărut elemente de culise.
12.09.2022 | 12:04
Culisele reuniunii printilor William si Harry impreuna cu Kate si Meghan Ce se ascunde in spatele baii de multime de la Palatul Buckingham organizata in memoria Reginei Elisabeta
William, Harry și nevestele, armistițiu după moartea reginei Elisabeta a II-a. Foto: hepta.ro/ Colaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Reuniunea Prinților William și Harry împreună cu soțiile lor, Kate Middleton și Meghan Markle, a ridicat câteva semne de întrebare în presa britanică. I-a apropiat pe bune pe cei doi frați, între care s-a produs răceala în ultimii ani, moartea bunicii lor, Elisabeta a II-a?

Miraculoasa reapropiere dintre William și Harry după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Publicația Daily Mail a prezentat amănunte legate de această reunire. O reîntâlnire care n-a mai lăsat să se vadă antipatiile apărute între cele două cupluri din cauza nevestelor lor.

ADVERTISEMENT

Apropierea celor două perechi regale li s-a părut multora forțată. Tocmai de aceea s-a născut o mare dilemă: cum s-a produs, de fapt, reuniunea? Totul ar fi pornit de la un mesaj text prin care Harry și Meghan ar fi fost chemați să defileze împreună cu ducii de Wales weekend-ul trecut.

Timp de 45 de minute bune, William & Kate și Meghan & Harry au făcut o baie de mulțime strângând mâinile celor adunați s-o omagieze pe Regina Elisabeta. Au primit, de asemenea, condoleanțele oamenilor simpli care au iubit-o pe suverană.

ADVERTISEMENT

În spațiul public a dispărut orice urmă de tensiune dintre familiile celor doi prinți. Nu era deloc momentul oportun. E de înțeles, dat fiind momentul sensibil prin care trece de câteva zile întreaga familie regală.

Toți patru s-au urcat în aceeași mașină, la finalul adunării din fața Palatului Buckingham, îndreptându-se spre Frogmore Cottage.

ADVERTISEMENT

Armistițiu pus la cale de Regele Charles al III-lea?

S-a creat un armistițiu între cei doi frați, în mod natural sau totul a fost din nou pus la cale pentru ca imaginea familiei regale să nu fie afectată?

Înainte de a afla răspunsul la această nedumerire, cert este că reunirea fraților a depășit din punct de vedere mediatic inclusiv momentul proclamării tatălui lor drept rege. În presa britanică, toată lumea s-a focusat pe cele două cupluri, mai mult decât pe cuplul Charles al III-lea și Camilla Parker Bowles.

ADVERTISEMENT

Se pare că pasul spre o împăcare, fie și una de fațadă, a fost făcută de William. Potrivit Daily Mail, o contribuție pentru această apropiere a avut-o declarația publică de vineri, 9 septembrie, a lui Charles. Acesta și-a exprimat dragostea față de Meghan Markle și Prințul Harry.

William i-ar fi scris lui Harry să apară împreună în public cu soțiile lor, Kate și Meghan

În urma acestui mesaj public, William i-ar fi telefonat ori i-ar fi scris lui Harry să apară împreună la baia de mulțime din fața Palatului Buckingham. Soțul lui Meghan Markle ar fi acceptat imediat această propunere. Acesta n-a comentat, nu a avut pretenții.

Schimbarea de atitudine a celor două cupluri a fost una rapidă. Totul s-a petrecut chiar peste noapte, dat fiind faptul că în Scoția, la Castelul Balmoral, cei doi frați nu au dat nas în nas nicio secundă.

Când William a zburat în Scoția, acesta a fost însoțit de unchii săi, Andrew și Edward. Harry a ajuns singur, cu propriul avion privat închiriat. N-a apucat să ajungă la timp la Balmoral. Harry a fost prezent acolo la câteva ore de la moartea bunicii sale.

În loc să se alăture tatălui și fratelui său, care erau găzduiți în casa lui Charles, Harry a rămas la Balmoral, unde se aflau Ducele de York și Contele de Wessex. La castel se aflase și sora lor, Prințesa Anne.

ADVERTISEMENT