Life

Culisele vacanței de trei luni a lui Teo Trandafir. Emisiunea ei de la Kanal D ar putea deveni istorie

Teo Trandafir a intrat de luni, 6 iunie 2022, într-o vacanță de trei luni, în timp ce ”rivalii” ei, Măruță și Brancu, sunt și acum pe post. FANATIK a aflat adevărul din spatele scoaterii din grilă a emisiunii sale.
09.06.2022 | 15:30
Culisele vacantei de trei luni a lui Teo Trandafir Emisiunea ei de la Kanal D ar putea deveni istorie
Teo Trandafir riscă să nu mai apară din toamnă la cârma Teo Show
ADVERTISEMENT

Lupta pentru rating este una destul de dificilă! Prezentatorii cu experiență în lumea televiziunii precum Teo Trandafir știu cel mai bine asta.

Teo Trandafir, trimisă în vacanță de… public

După cum toată lumea a aflat, emisiunea Teo Show a intrat în vacanță începând de luni, 6 iunie 2022. Concediul e unul de trei luni, iar vestea – surprinzătoare. Asta pentru că Teo Trandafir obișnuia să fie pe sticlă până târziu în vară. Unele sezoane anterioare erau întinse până în august.

ADVERTISEMENT

Kanal D a anunțat, în prealabil, o revenire în forță a show-ului, din toamnă. Formatul ar putea suferi destul de multe modificări. Doar că… potrivit informațiilor obținute de FANATIK, revenirea prezentatoarei pe micile ecrane nu mai pare azi bătută în cuie.

FANATIK a aflat culisele acestei vacanțe îndelungate, în condițiile în care mai toți competitorii ei sunt și acum pe micile ecrane. Pe lângă tradiționalul rival, Cătălin Măruță, Teo s-a confruntat în ultima perioadă cu o altă producție care a încurcat socotelile audiențelor emisiunii sale.

ADVERTISEMENT

Au fost numeroase zile în care emisiunea Mireasa, prezentată de Simona Gherghe la Antena 1, a fost peste Teo Show. Reality-show-ul cu soacre și nurori a devenit mai interesant pentru public decât subiectele dezbătute la Kanal D.

Declinul ratingului a început de când unul din show-urile-locomotivă de la Kanal D s-a mutat la PRO TV. Teo reușea să ridice cota de piață cu foștii concurenți de la Survivor România și familiile acestora. De acest lucru profită acum Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare dovadă este chiar de miercuri, 8 iunie, când Măruță a fost lider de audiență la PRO TV, avându-l ca invitat pe Daniel Pavel, amfitrionul show-ului de supraviețuire.

Oamenii din echipa Teo Show au o vară plină de emoții: emisiunea ar putea deveni istorie!

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, echipa de producție care s-a ocupat de Teo Show stă ca pe ghimpi în vara aceasta. Oamenii din echipa lui Teo Trandafir și însăși prezentatoarea se tem că nu vor mai apărea pe sticlă din toamnă.

ADVERTISEMENT

Motivul real pentru care Teo a fost trimisă în vacanță este și cel pentru care s-a zbătut zi de zi pe tronsonul 15:00-17:00: audiența. O audiență mult prea mică față de sezoanele anterioare, cu care producătorii s-au luptat mai ales în ultimele trei luni.

Dacă în 2020 și 2021, ani pandemici, Teo a stat puțin mai ușurată la capitolul audiență, oamenii fiind mai mult în casă din cauza virusului, 2022 a fost unul destul de prost pentru vedetă.

Informațiile aflate de FANATIK sunt confirmate și de faptul că emisiunea a suferit tot felul de modificări pe partea de politică editorială. Cele mai multe au apărut în special după plecarea Bursucului la matinalul „Dimineața cu noi”.

Se încearcă o resuscitare a producției

Echipa Teo Show a încercat să ”dreagă busuiocul” de dragul unor cifre mai bune. A renunțat chiar la o parte a unor invitați cu care altădată făcea audiențe bunicele. S-au dat pe post subiecte mai aproape de zona de lifestyle (beauty, sănătate, modă, numerologie etc.). Nici această încercare nu a prins!

Acum, cei care au lucrat cu Teo Trandafir se gândesc la modul cel mai serios dacă ar fi bine să-și îndrepte privirile către alte televiziuni. Nu de alta, dar piața caută în continuare oameni.

Mai e de precizat și faptul că postul turc de televiziune, împreună cu scenariștii emisiunii, vor lucra vara aceasta la o resuscitare a proiectului. Șansele ca noul Teo Show să primească și OK-ul de la vârful conducerii sunt fifty-fifty, cum ar zice americani, adică 50-50!

Până una-alta, telespectatorii vor primi cu siguranță un răspuns oficial de la postul de televiziune în legătură cu soarta emisiunii difuzate din 2013 încoace. Rămâne de văzut dacă Teo va reveni din toamnă. Dacă se va întâmpla, întrebarea este sub ce formă. Pe formatul bine cunoscut nu mai vrea să parieze nimeni!

 

ADVERTISEMENT