Life

Culiță și Iancu Sterp, împreună pe scenă. Ce mesaj i-a fost transmis lui Ovidiu Neveu

Culiță și Iancu Sterp au ajuns împreună pe scenă, la o cântare a artistului. Cei doi frați au avut un moment emoționant și a fost transmis în acest timp un mesaj către Ovidiu Neveu.
23.07.2022 | 17:57
Culita si Iancu Sterp impreuna pe scena Ce mesaj ia fost transmis lui Ovidiu Neveu
Culiță și Iancu Sterp, împreună pe scenă. Ce mesaj i-a fost transmis lui Ovidiu Neveu. Foto: Captură Instagram
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a urcat pe scenă alături de Culiță Sterp, iar un fan a transmis un mesaj cu privire la Ovidiu Neveu.

Iancu și Culiță Sterp, împreună pe scenă. Ce mesaj a apărut despre Ovidiu Neveu

Culiță și Iancu Sterp au avut un moment emoționat pe scenă. Fratele mai mare l-a chemat pe Iancu pe scenă, în timp ce interpreta o melodie despre frați.

ADVERTISEMENT

Fiind fratele său prezent acolo, Culiță Sterp a decis să îl cheme pe scenă, pentru a-i dedica această piesă. Aceștia au cântat împreună, până când atenția le-a fost atrasă de un tânăr din public.

Acesta avea un mesaj pentru nimeni altul decât Ovidiu Neveu, cel cu care s-a luptat Iancu Sterp și pe care l-a învins în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

“Nu mai există Neveu!”, scria pe telefonul tânărului respectiv.

Mesajul de la concertul lui Culiță. Foto Instagram
Mesajul de la concertul lui Culiță. Foto Instagram

Iancu Sterp și Ovidiu Neveu, luptă în cușcă

Iancu Sterp și Ovidiu Neveu s-au luptat în cușca MMA, iar fratele lui Culiță Sterp a învins. Între cei doi chiar pornise un scandal și încă de la prezentare erau la un pas să se bată.

Într-un final, cel care a ieșit câștigător a fost Iancu Sterp, iar după meci a ținut să spună că este extrem de fericit că a reușit să se impună în fața acestuia.

ADVERTISEMENT

“Vă iubesc pe toți, și pe cei care m-ați susținut, și pe cei care mi-ați dat hate, cu toții am avut de câștigat. Vreau să spun că nu v-am dezamăgit de data asta, așa că rămâneți cu mine, că noi suntem cei mai buni. ”, a spus acesta după meciul pe care l-a câștigat.

La rândul său, Ovidiu Neveu spunea că este mândru de ce a reușit să facă, chiar dacă a luat bătaie.

ADVERTISEMENT

“Am mers la bătaie, nu am dat înapoi. Sunt mulțumit de mine, chiar dacă mi-am luat 100 de pumni, am rezistat. Altul nu făcea față. În timp ce luam pumnii, îi și număram, nu i-am simțit”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT