Life

Culiță Sterp a trăit clipe de groază recent: “Abia m-am tras. Să mă omoare”

Culiță Sterp a trecut prin momente de groază. Un TIR a intrat pe contrasens, iar artistul a fost la un pas de a ajunge în șanț. Culiță a vrut imediat să-i ceară socoteală șoferului.
07.03.2022 | 21:13
Culita Sterp a trait clipe de groaza recent Abia mam tras Sa ma omoare
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp le-a povestit fanilor momentele de groază prin care a trecut. În mijlocul nopții, se întorcea de la un eveniment, iar un TIR a fost al un pas să-l lovească.

Culiță Sterp a trăit clipe de groază recent: “Abia m-am tras. Să mă omoare”

Culiță Sterp le-a povestit fanilor săi pe rețelele de socializare cum a evitat un accident ce ar fi putut să-i fie fatal. În mijlocul nopții, se întorcea de la un eveniment, dar a avut o altercație cu un șofer de TIR. Acesta a fost deranjat de farurile mașinii cântărețului, așa că a intrat pe contrasens și a încercat să-l scoată de pe carosabil.

ADVERTISEMENT

“E ora 2 fără 20 dimineața, vin acasă de la cântat și un handicapat, că nu pot să-i spun altfel, cu TIR-ul, se bagă pe mine să mă omoare, fraților! Bă, ăștia sunt nebuni la cap, unii, nu toți. Am niște nervi de nu mai pot, trebuia să împărtășesc cu voi asta.

Merg cum merge toată lumea pe drum și mașina asta are fază adaptivă, își schimbă faza lungă singură. Lui ăla i s-a părut că eu am mers cu faza lungă spre el, dar mașina imediat a schimbat, nu a durat nicio fracțiune de secundă, că ea schimbă faza când vede că vine o mașină din față. Și ce a făcut nebunul?

ADVERTISEMENT

Una dintre marile cumpene pentru artist

Mi-a dat fază lungă în ochi cu ditamai camionul și s-a băgat pe mine, nu doar că mi-a dat fază lungă. Direct pe contrasens să intre în mine. Abia m-am tras, să intru în șanț. Să mă omoare, oameni buni”, a povestit Culiță Sterp.

Fostul concurent de la Survivor nu s-a lăsat și a pornit după TIR pentru a-i cere socoteală șoferului.

ADVERTISEMENT

“Normal că am tras mașina și m-am luat după el. Vai, ce nervi am! Mamă, viața și zilele mele! Te-ai încuiat în mașină când m-am întors după tine. Nu că aș fi vrut să-ți fac ceva, dar aș fi vrut să te întreb ce a fost în capul tău, vrei să omori oameni?

Că și dacă aș fi venit eu cu faza lungă, se mai întâmplă, mai greșești, tu ce faci, te bagi pe contrasens să omori oameni? Moșule, că era un om trecut de 50 de ani, dacă vezi filmarea asta, vezi-ți de treaba ta și în viața ta să nu mai faci lucrul ăsta că poți să omori oameni nevinovați”, a mai spus cântărețul.

ADVERTISEMENT
Tags: