Life

Culiță Sterp, descalificat de la Survivor România. Faimosul vrea să-i fie alături iubitei însărcinate

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România. Faimosul se întoarce acasă pentru a-i fi alături iubitei lui, care va naște în curând.
28.05.2021 | 22:55
Culita Sterp descalificat de la Survivor Romania Faimosul vrea sai fie alaturi iubitei insarcinate
Culiță Sterp, descalificat de la Survivor România. Faimosul vrea să-i fie alături iubitei însărcinate. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România pentru a-i putea fi alături iubitei lui, care urmează să nască un băiețel. De câteva săptămâni, Faimosul nu se mai poate concentra la jocuri din cauza dorului de casă, știind că va fi tată.

Înainte de jocul de imunitate, Culiță Sterp le-a spus colegilor și lui Daniel Pavel că nu va mai intra pe niciun traseu până nu se va găsi o soluție ca să plece acasă.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul reality show-ului de la Kanal D l-a lăsat pe Faimos să nu mai intre la primul joc de imunitate și că se va lua o decizie.

Culiță Sterp, descalificat de la Survivor România

Culiță Sterp a fost eliminat de la Survivor România. Interpretul de muzică de petrecere nu se mai poate concentra la trasee, știind că iubita lui este însărcinată în ultima lună.

ADVERTISEMENT

Producătorii emisiunii au ținut cont de dorința artistului și l-au lăsat să meargă acasă, pentru a putea fi alături de viitoarea lui soție.

„Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță. Motivele sunt de înțeles (…) Decizia noastră în ceea ce-l privește pe Culiță este aceea de a-l descalifica.

ADVERTISEMENT

Din acest moment, Culiță nu mai face parte din competiția Survivor România. Mâine, Culiță va fi în camp, pentru a-și lua rămas-bun de la Faimoși și Războinici”, a declarat Dan Pavel.

Plecarea lui Culiță Sterp îi va afecta foarte mult pe Faimoși, întucât acesta aducea adesea puncte pe traseu.

ADVERTISEMENT

Încă de la începutul competiției, artistul a spus că dacă nu va câștiga marele premiu, oricum îl așteaptă un premiu acasă, și anume copilul care se va naște în iunie.

Culiță Sterp, gest disperat la Survivor România

„Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere.

Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai intru pe niciun traseu Survivor până nu ajung acasă alături de copilul eu și soția mea. 

Nu știu cum o să se realizeze. Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă.

Culiță Sterp
Culiță Sterp, disperat să ajungă acasă. Sursa foto: captură Kanal D

Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc  până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să ajung acasă.

Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să fiu înțeles de oameni și de echipă și să nu fiu judecat”, a declarat Culiță Sterp înainte de jocul de astăzi.

Daniel Pavel a înțeles dorința lui Culiță și i-a cerut să părăsească ceremonia de dinainte de joc, ca să se poată calma.

„Culiță, am înțeles mesajul tău. Te rog să părăsești ceremonia și să-ți pui ordine în gânduri. O să revenim cu o decizie în privința ta în primul consiliul de nominalizare”, a spus gazda show-ului.

ADVERTISEMENT