Life

Survivor România 2021 Live Video. Cine a fost nominalizat pentru eliminare

Survivor România vine cu momente tensionate în noua ediție, din data de 28 mai 2021. Concurenții sunt luați prin surprindere de un Consiliu de Urgență ce duce la eliminarea unui participant care este de la început în concurs.
28.05.2021 | 23:53
Survivor Romania 2021 Live Video Cine a fost nominalizat pentru eliminare
Survivor România 2021 Live Video. Cine a fost nominalizat pentru eliminare. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT
28-05-2021
20:54

Andreea Lodbă, nominalizată pentru eliminare

Andreea Lodbă este concurenta propusă pentru eliminare la primul Consiliu al săptămânii. Tânăra actriță nu este deranjată de acest lucru și știe că nu a avut timp să demonstreze foarte mult lucruri pe traseu, din moment ce a venit recent în competiție. 

„Mă așteptam, e normal să fie așa. Sunt cea mai nouă în echipă. Sunt cea care a reușit să demonstreze cel mai puțin pe traseu. De aceea nu o să-i condamn.

Dacă va fi să plec, știu cu siguranță că mă întorc acasă. Dacă vom câștiga jocul de mâine, Războinicii se vor nominaliza între ei și am șanse să rămân.

Dacă rămân, voi încerca să mă bucur cât de mult pot de această competiție”, a declarat Faimoasa. 

28-05-2021
20:01

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul în cadrul Consiliului de nominalizare. 

Faimosul va fi în camp a doua zi pentru a-și lua rămas-bun de la colegii lui, după care va fi acasă, alături de viitoarea lui soție. 

Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță. Motivele sunt de înțeles (…) Decizia noastră în ceea ce-l privește pe Culiță este aceea de a-l descalifica.

Din acest moment, Culiță nu mai face parte din competiția Survivor România. Mâine, Culiță va fi în camp, pentru a-și lua rămas-bun de la Faimoși și Războinici”, a spus Dan Pavel. 

28-05-2021
19:02

Războinicii au câștigat prima imunitate!

Războinicii au câștigat primul joc pentru imunitate al săptămânii cu scorul 10 – 6. Cei din echipa albastră vor avea un Consiliu liniștit și se vor bucura de cantitatea completă de provizii, în timp ce Faimoșii vor primi doar jumătate. 

Albert a fost cel care a adus punctul decisiv pentru echipa lui și l-a învins pe Cosmin de la Faimoși. Cei din echipa roșie vor face nominalizări în această seară. 

Războinicii, Survivor România
Războinicii au câștigat prima imunitate la Survivor România. Sursa foto: captură Kanal D
28-05-2021
17:47

Culiță Sterp vrea să fie eliminat de la Survivor România

Culiță Sterp a cerut să plece acasă și să renunțe la competiția Survivor România. Faimosul nu mai vrea să intre pe niciun traseu și a anunțat că va face orice ca să intre în legătură cu Daniela Iliescu, iubita lui, care va naște în curând. 

Cântărețul nu mai poate rezista și se gândește constant la iubita lui, care urmează să nască un băiețel. Daniel Pavel i-a spus că se poate retrage de la primul joc de imunitate pentru a-și pune ordine în gânduri. 

„Nu mai intru pe niciun traseu până nu ajung acasă la soția mea. Vreau să se găsească o soluție, altfel plec iar prin junglă și o să încerc să ajung la civizilație, sa iau legătura cu soția mea”, a declarat Culiță Sterp. 

Prezentatorul a spus că se va lua o decizie pentru ca Faimosul să ajungă la viitoarea lui soție. 

FANATIK a anticipat acest lucru în urmă cu două săptămâni. Potrivit surselor noastre, Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au înțeles să fie împreună atunci când aceasta va naște. 

28-05-2021
17:10

A început Survivor România, ediția din 28 mai

A început Survivor România, ediția din 28 mai 2021. Faimoșii și Războinicii locuiesc în același camp și stabilesc anumite „reguli” de conviețuire. Au mai rămas doar 13 concurenți în emisiune, iar finalul se apropie cu pași repezi. 

Atât Faimoșii, cât și Războinicii speră să nu existe tensiuniși certuri în camp, acum că locuiesc împreună. Cele două echipe se vor duela în primul joc de imunitate al săptămânii. 

Daniel Pavel, prezentatorul competiției sportive din Republica Dominicană, a făcut un anunț neașteptat despre unul dintre concurenții vechi. Mai exact, o persoană va pleca acasă, chiar după unificarea celor două echipe. Vezi Live Video pe kanald.ro, de la ora 20:00!

„Am un anunț de făcut. Este vorba de un concurent care se află la Survivor România încă de la început…”, spune gazda reality show-ului în Consiliul convocat în ediția de vineri, 28 mai 2021. Cineva va părăsi competiția cu puțin timp înainte de marea finală.

ADVERTISEMENT

Survivor România, episodul de vineri, 28 mai 2021. Live Video

Internauții deja au început să-și dea cu părerea legat de persoana care pleacă din Republica Dominicană, foarte mulți înclinând spre Culiță Sterp. Artistul și-ar dori să fie alături de partenera sa de viață, Daniela Iliescu, atunci când va naște.

Rămâne de văzut dacă într-adevăr cântărețul de muzică de petrecere este cel eliminat de la Survivor România sau este vorba de un alt participant din jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

Un alt aspect care vine la pachet cu unificarea celor două echipe sunt conflictele care nu se mai opresc. Unii încearcă să facă alianțe, în timp ce alții discută aprins legat de subiecte puerile, cum ar fi faptul că Adelina Damian le-a atras atenția colegilor.

Războinica i-a rugat pe ceilalți să nu facă gălăgie dimineața atunci când se trezesc pentru că ei îi place liniștea din camp. Echipa albastră a fost cea care i-a primit pe Faimoși la ei, motiv pentru care frumoasa bruneta a simțit nevoia să se impună.

ADVERTISEMENT

„E clar că se vor schimba multe lucruri de acum. În primul rând, liniștea pe care o aveam de acum în baracă nu mai există(…) Eu când mă trezesc de dimineață merg ușor, nu fac așa…”, a spus Războinica.

Primele strategii de la Survivor România. Zanni, cap de afiș

Așa cum s-a observat și de la petrecerea dată în cinstea concurenților de la Survivor România, Zanni încearcă să lege noi strategii. De partea sa este și Sebastian Chitoșcă, cu care a devenit foarte bun prieten de când este în jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

„Prioritatea noastră în momentul de față este să mergem peste Războinici și să-i nimicim”, declară fostul concurent de la „Chefi la cuțite”.

De aceeași părere pare să fie și Adelina Damian, care mărturisește că fiecare trebuie să-și urmeze scopul pentru care a venit la Survivor România, în ciuda faptului că de-a lungul timpului s-au legat foarte multe prietenii.

„Suntem prieteni, dar brânza-i pe bani”, spune Războinica de față cu colegii din echipa sa, în timpul unei discuții în junglă.

ADVERTISEMENT